Elçin Sangu, Serenay Sarıkaya’nın tahtını sallıyor!

Güncelleme Tarihi:

Elçin Sangu, Serenay Sarıkaya’nın tahtını sallıyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 02, 2016 20:44

Sevilen dizi Kiralık Aşk’ın Defnesi Elçin Sangu ile Medcezir dizisinin Mirası Serenay Sarıkaya kapışıyor. Sosyal medya devi Twitter üzerinden yapılan bir ankette Elçin Sangu, Serenay Sarıkaya’yı solladı. İşte detaylar…

Haberin Devamı

7’den 70’e her yaştan kitlenin duygu ve düşüncelerini, fikirlerini, alışkanlıklarını özgürce ifade edebildiği sosyal medya sitesi Twitter, geçtiğimiz gün bir anket düzenledi.

Yapılan ankette “Bir günlüğüne bir dizi karakterinin yerine geçmek istesen bu kim olurdu?” diye soruldu. 32 bin kişinin katılımıyla gerçekleştirilen anket sonuçları herkesi şaşırttı. Katılımcıların yüzde 51’i Kiralık Aşk’ın güzel oyuncusu Elçin Sangu’nun yerine geçmeyi seçerken sırası Serenay Sarıkaya ve Neslihan Atagül takip etti.

Ekranların en çok izlenen dizilerinden Kiralık Aşk ile başarılı bir çıkış yapan dizinin Defnesi Elçin Sangu, özellikle genç kesim tarafından oldukça seviliyor. Elçin Sangu takipçilerinin bu hayranlığı güzel oyuncuyu ilk sıralara taşıyor.

Dünyanın en popüler sosyal medya devi Twitter, geçtiğimiz gün kullanıcılar için bir anket düzenleyerek şu sıralar popülerliklerini zirvede tutan kadın oyuncuları kıyasladı.

Haberin Devamı

Takipçileri üzerinde “Bir günlüğüne bir dizi karakterinin yerine geçmek istesen bu kim olurdu” başlığı ile yapılan ankette Elçin Sangu tam not aldı. 32 bin kişinin yer aldığı ankette katılımcıların yüzde 51’i Elçin Snagu yerine geçmek istediklerini belirtirken geri kalanları ise oylarını Serenay Sarıkaya ve Neslihan Atagül’den yana kullandı.

Elçin Sangu, Serenay Sarıkaya’nın tahtını sallıyor

Elçin Sangu Kimdir?

13 Ağustos 1985 İzmir doğumludur. Oyunculuk yapan Elçin Sangu aslen Çerkeslidir. Mersin Üniversitesi Opera Bölümünde lisans eğitimi alan Sangu, 2006 yılında Yeditepe Üniversitesi Güzeş Sanatlar Fakültesi’ni burslu kazanmıştır.

Sahne Tozu Tiyatrosu’nda oyunculuk eğitimi aldıktan sonra birçok projede yer almaya başladı. 2011 yılında ekranlara gelen “Öyle Bir Geçer Zaman ki” isimli dizide canlandırdığı Jale karakteri ile ün kazanmıştır. Daha sonra 2012 yılında “Aşk Kaç Beden Giyer” dizisinde canlandırdığı Nehir karakteri ile ekranlara gelmeye başladı. Ardından oyunculuk kariyerine Bir Aşk Hikayesi, Sevdam Alabora, Kurt Seyit ve Şura dizileri ile devam etmiştir.

Haberin Devamı

Şimdilerde ise yakışıklı oyuncu Barış Arduç ile Kiralık Aşk dizisinde başrolü paylaşan güzel oyuncu bu dizi ile başarında zirve yapmıştır.

Dizileri

2011 Öyle Bir Geçer Zaman ki

2012 Aşk Kaç Benden Giyer

2013 Bir Aşk Hikayesi

2014 Kurt Seyit ve Şura

2015 Sevdam Alabora

2015 Kiralık Aşk

BAKMADAN GEÇME!