Efsane 70 yaşında

Güncelleme Tarihi:

Efsane 70 yaşında
Oluşturulma Tarihi: Ocak 05, 2008 00:00

Beyazperdenin efsane oyuncusu Jane Fonda, 70 yaşına girdi. Ünlü oyuncunun sevgilisi Lyden Gillis ve arkadaşlarıyla birlikte kutladığı muhteşem doğum günü partisini Hello! dergisi takip etti.

Kendisine çok yakışan kısa kesimli saçlarıyla muhteşem görünen Jane Fonda’nın 70 yaşında olduğuna inanmak gerçekten çok güç! O, daha genç görünmek için çabalamadığını söylüyor.

Dobra bir şekilde "Ben artık tepedeyim" diyerek ekliyor: "Ama biliyor musunuz, hiç kimse tepenin diğer tarafında ne olduğuyla ilgili beni hazırlamadı. Ama şu an bu yaşta olmanın güzel olan yanı harika dostlara sahip olmak. O muhteşem dostlarımın bir kısmı şu an partide, benimle birlikte olduğu için çok mutluyum."

Partide, aralarında medya patronu, Jane’in eski eşi Ted Turner, rap’çi Big Boi, Sally Field, Lily Tomlin ve sevgilisi Jane Wagner, Rosie O’Donnell ve sevgilisi Kelli, şarkı yazarı Eve Ensler ve OutKast dahil aile üyelerinden ve arkadaşlarından oluşan 130 kişi bulunuyordu.

2000 yılında CNN’in patronu Turner’dan boşanan Jane Fonda, eski eşi ve onun yeni sevgilisi Elizabeth Dewberry ile hálá çok iyi arkadaş. Jane, ayrıca Ted’in bütün çocuklarıyla da sık sık görüşüyor.

Jane’in 35 yıllık arkadaşı olan Bonnie Raitt’in söylediği muhteşem şarkı, onu yüreğinden yakaladı ve davetliler tarafından dakikalarca alkışlandı. "Let’s Give Them Something to Talk About" şarkısına büyük ilgiyle vokalistlik yapanlar arasında Sally Field, Rosie O’Donnell ve Jane de bulunuyordu. Jane, "Şarkıyı hep birlikte söyledik. Gerçekten inanılmaz bir partiydi" diyor.

3 KEZ BOŞANDI EVLENMEK İSTEMİYOR

Masal gibi ilerleyen dakikalar, oldukça eğlenceli geçiyordu. "Hiç beklemiyordum ama Lily, Sally, Rosie, Ted ve şarkı yazarı Eve Ensler benim için konuşma yaptılar. Robert Morgan’ın benim için yazdığı şiir ise harikaydı. Onlara minnettarım. Tüm gece, mutluluktan ağladım. Görülmeye değer bir partiydi. Herkes dans pistinde dilediğince eğlendi. En güzel düşüm bile o kadar harika olamazdı."

Lyden, Jane için harika bir doğum günü pastası hazırlatmıştı. Çift, 2005 yılında Jane’in anılarını yazdığı My Life So Far adlı kitabının imza gününde tanışmış.

"Birden bire kafamı kaldırdım ve bu yakışıklı adamın bana baktığını fark ettim. Ve, ona ’Bir film yıldızı gibi görünüyorsun’ dedim. Bana kendini tanıttı ve benim üniversitedeki oda arkadaşımla evlendiğini söyledi. Onunla hiç tanışmamıştım ve üniversitedeki oda arkadaşım da uzun yıllar önce ölmüştü. Ve 23 yıl sonra yeniden evlendi." Oda arkadaşı konusu, iletişim kurmalarını sağlamış: "Daha sonra yemeğe çıktık."

İlk anda aralarında bir çekim olduysa da bunu ilk görüşte aşk olarak tanımlamıyor Jane Fonda: "Aramızdaki çekim altı ay boyunca bitmedi. Ve şimdi, bir yıldır birlikteyiz."

70’li yaşlarında daha da güçlü bir kadın haline gelen, 1980’ler Hollywood dünyasının en ünlü isimlerinden, 1968 yapımı Barbarella’nın yıldızı Jane Fonda, hiçbir erkeğin onu olduğu kadından başka birisi yapamayacağını söylüyor. Başından üç evlilik geçen Fonda "Tekrar evlenmek için bir arzu duymuyorum" diyor ve ekliyor: "Birisiyle hayatımın her anını birlikte geçirmek de istemiyorum. Atlanta’da yaşıyorum, sevgilim ise New York’ta yaşıyor. New York’ta ikimize ait başka bir dairemiz var. Birlikte seyahat ediyoruz. Bir ayın yarısını birlikte geçiriyoruz. Yani, hayatımızın yarısını birbirimize ayırıyoruz."

Seks 60’lı yaşlardan sonra daha güzel

Jane Fonda, 70’li yaşlarında seks ve aşk konusunda neler olacağıyla ilgili oldukça gerçekçi bir yaklaşıma sahip. Aşkın bu yaşta herkes için mümkün olamayacağını biliyor. Tüm bunları ve deneyimlerini The Third Act: Entering Primetime adlı yeni kitabında anlatıyor: "Genler sadece yüzde 30 rol oynuyor. Her şey daha çok hayat tarzınızla ve şansınızla ilgili. Eğer sağlıklı ve mutlu iseniz, seks 60’lı yaşlardan sonra daha da güzel olabiliyor. Özellikle de bir kadın için."
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!