Ebru ve oğluyla parkta bir gün

Güncelleme Tarihi:

Ebru ve oğluyla parkta bir gün
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 11, 2007 00:00

Ebru Şallı Tan, biricik oğlu Beren'i yere göğe sığdıramıyor. Ebru Şallı, yaşadıklarını ve bir gününü anlattı.

Haberin Devamı

Ebru ve oğluyla parkta bir gün
 Ebru Şallı fotoğrafları için tıklayın

Ebru Şallı Tan, biricik oğlu Beren’i yere göğe sığdıramıyor. Oğlunun her şeyiyle kendisi ilgileniyor. Onun için yemek kitabı bile yazdı. Güzel yüzlü bebeğini, ’Berom’ diye seviyor. Hello! dergisi, Tan ve oğlunun Bebek Parkı’nda geçen bir gününü sayfalarına taşıdı.

Beren şimdi kaç yaşında. Doğum günü ne zamandı?

- Beren üç yaşında oldu. 6 Mart doğum günüydü.

Beren doğduktan sonra hayatınızda neler değişti?

- Beren doğduktan sonra hayatım çok değişti. Çocukları eskiden de çok severdim ama anne olduktan sonra başka bir gözle bakıyorsunuz. Hepsinin daima gülmesini ve mutlu olmasını istiyorum, ağlamalarına dayanamıyorum. Anne olmadan önce de sorumluklarıma önem veren biriydim ama şimdi attığım her adımı üç-beş kere düşünüyorum.

Haberin Devamı

Beren’e nasıl bakıyorsunuz?

- Beren’in her şeyiyle ilgilenmek istiyorum ve çalışan bir anne olarak elimden geleni de yapıyorum. Onu çok seviyorum onun için her şeyi yapabilirim..

/images/100/0x0/55ea0b60f018fbb8f866a618
Birlikte neler paylaşıyorsunuz?

- Her şeyi... Ona her şeyi öğretmeye çalışıyorum. Beraber markete gideriz. İki yaşında değildi tiyatroyla tanıştı, çok da sevdi. Sinemaya gitmeye de başladı. Beraber bazen mutfağa girer kek yaparız.

Hem annelik hem iş, TV, modellik...  Nasıl programlıyorsunuz kendinizi?

- Her çalışan anne gibi ben de bunu başarmaya çabalıyorum ama tabii ki kolay olmuyor. Zaten hayatta ne kolay ki?. Bazı markaların tanıtım kampanyalarını yapıyorum, yani modelliğe devam ediyorum onun dışında yemek programı var. Beren için hazırladığım yemeklerin tariflerini kitap olarak hazırladım. Tefal Kids olarak ’Beren’in Yemekleri’  kitabı Anneler Günü’nde çıkmış olacak. Çok keyifli ve güzel bir kitap oldu, anneler bu kitaba bayılacak. Kendimi öyle bir programlıyorum ki zamanla yarışıyorum ama inanın ne sporumdan ne işimden ne de Berom’dan ödün vermiyorum. Bence kadın kariyer de yapar çocuk da.

Haberin Devamı

’CANIM OĞLUM BABAN GİBİ BİR ERKEK OL’

Onun için nasıl bir gelecek hayal ediyorsunuz?

- Onun için tabii ki güzel hayallerim var. Öncelikle spor yapmasını çok isterim. Babası gibi profesyonel olarak tenisle ilgilensin. Bizim gibi mülayim, sakin, huzurlu, çalışkan, zararsız, iyi hırslara sahip biri olmasını isterim.

Ebru ve oğluyla parkta bir gün
Kendi annenizle nasıl kutlarsınız Anneler Günü’nü? Torunu doğduktan sonra ’pabucunuz dama atıldı’ mı?

- Kesinlikle annem Beren doğduktan sonra hepimizin pabucunu dama çoktan attı... İkisinin arasında muhteşem bir bağ var... Annemle de beraber olup ailece yemek yeriz, güzelce kutlarız.

Haberin Devamı

Anneler Günü ile ilgili bir anınız var mı?

- Ben küçükken bu kadar fazla alışveriş merkezi yoktu ve hafta sonları her yer kapalıydı. İlkokula gidiyordum ve hafta içi annem için düşündüğüm hediyeyi alamamıştım. Annem tabii ki de üzülmemişti ama ben çok üzülmüştüm.

Bir kez daha anne olmayı düşünüyor musunuz?

- Bana göre çocuk doğurmak anneliğin yüzde biri bile olamaz, önemli olan doğurduktan sonra ona her türlü yetebilmektir, bakabilmektir yani gerçek bir anne olmaktır. Harun’la beraber zaman zaman düşünüyoruz ama henüz değil. Beren’in biraz daha tadını çıkarıp onu yaşamak istiyorum. İleride neden olmasın?

Bu Anneler Günü için Beren’e seslenmenizi istesek ne yazardınız?

Haberin Devamı

- Berom aşkım, her şeyim, seni çok ama çok seviyorum. Sen bir aşk bebeğisin.... Bunu zamanla öyle iyi anlayacaksın ki, çok mutlu olacaksın. Babanı çok ama çok seviyorum. O olmasaydı sen olmayacaktın çünkü... İkiniz de iyi ki varsınız. Büyüdüğünde baban gibi bir baba ve öyle romantik bir erkek olmanı çok istiyorum. İyi ki doğdun kuzum

/images/100/0x0/55ea0b60f018fbb8f866a61c
benim... Kuzu Berooo...

Son Osmanlı sultanı

Ebru Şallı, geçtiğimiz günlerde Osmanlı giyim uzmanı Nursen Yüzak’ın Nelson için hazırladığı "Denizin Sultanları" koleksiyonunun tanıtımı için objektif karşısına geçti. Şallı, Hürrem, Nurbanu, Safiye, Kösem, Turhan, Gülnur ve Nakşidil Sultan’dan esinlenilerek hazırlanan koleksiyonla ilgili şunları söyledi: "Çekim hazırlıkları için aylar öncesinden çalışmaya başladık. Çünkü yedi farklı kadın ve karakter vardı. Aldığımız sonuç, tüm bu yorgunluğa değdi."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!