Ebru Gündeş Güzelliği için Servet Harcıyor

Güncelleme Tarihi:

Ebru Gündeş Güzelliği için Servet Harcıyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 07, 2016 10:25

Tanrı Misafiri ve Demir Attım Yalnızlığa şarkılarıyla tanınan, ekranların sevilen şarkıcısı Ebru Gündeş, güzelliği için kozmetik ürünlerine neredeyse servet harcıyor. Öyle ki sanatçı beğendiği parfüme yüklü bir para ödedi. Peki; Ebru Gündeş hangi parfümü beğendi?, Ebru Gündeş kaç şişe parfüm aldı?, Ebru Gündeş parfüme ne kadar ödedi? İşte detaylar...

Haberin Devamı

Televizyon ekranlarının reyting rekorları kıran yarışma programı O Ses Türkiye de jüri üyesi olan Ebru Gündeş, o çok beğendiği parfüme bakın ne kadar ödedi! İşte detaylar…

Kozmetik ürünlerine düşkünlüğü ile bilinen ve her alışverişinde kozmetik ürünlerine servet harcayan Ebru Gündeş, önceki gün çıktığı alışveriş turunda yine şişelerce parfüm aldı.

O Çok Beğendiği Parfüme Bakın Ne Kadar Ödedi!

Ekranların sevilen simalarından olan ve şarkıları genç yaşlı her kes tarafından çok sevilen Ebru Gündeş, geçtiğimiz gün çıktığı alışveriş turunda tam 10 şişe parfüm alarak 10 bin  TL ödedi.

Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş, Kanyon’da bulunan dünyaca ünlü bir mağazaya alışverişe gitti ve kesenin ağzını sonuna kadar açtı. Hollywood yıldızlarının kullandığı bir parfümden tam 10 şişe alan Gündeş, bu parfümler için 10 bin tl ödedi.

Haberin Devamı

Ebru Gündeş’in bu halini görenler, “Güzelliği için servet harcıyor, parfümlerinden koleksiyon yapar” yorumlarında bulundular.

Ebru Gündeş Güzelliği için Servet Harcıyor

Ebru Gündeş Kimdir?

Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş, 12 Ekim 1974 yılında dünyaya geldi. Sefaköy Lisesi mezunu olan Gündeş konfeksiyon işçisi  iken Neşe Demirkat ile tanışan Gündeş, Koral Sarıtaş ile Selçuk Tekay'ın bulunduğu Marş Müzik Yapım ile anlaşır. Gündeş, albüm hazırlıklarına başlamadan önce Emel Sayın'a vokalistlik yapmıştır. 2010 yılında İran Azerisi iş adamı Rıza Sarraf'la evlenmiştir. 15 Ekim 2011'de kızı Alara doğmuştur. Aralık 2015'te apandisit ameliyatı oldu.

1993 yılında Tanrı Misafiri adlı ilk albümü piyasaya çıkar. Selçuk Tekay´ın prodüktörlüğünü, Özkan Turgay´ın aranjörlüğünü yaptığı albümde Gündeş, ilk albümünde milyonluk satış rakamına ulaştı.

Ebru Gündeş, ilk albümün ardından hemen ikinci albümün hazırlıklarına başlar ve ertesi yıl 'Tatlı Bela' yayınlanır. Genç sanatçı, 'Tatlı Bela'da bu sefer ağırlıklı olarak slow ve romantik parçalar seslendirir. Bu albümle Gündeş, 1995 yılında 1. Kral TV Video Müzik Ödülleri´nde 'En İyi Kadın TSM Sanatçısı' ödülünü aldı.

Haberin Devamı

Ebru Gündeş, 1996'da 2. Kral TV Video Müzik Ödülleri'nde TSM En İyi Kadın sanatçı ödülü ve Yılın En İyi Şarkısı ödülünü alarak geceye damgasını vurur. Ebru Gündeş, 1995 yılında düzenlenmeye başlayan 1. Kral TV Video Müzik Ödülleri'nden itibaren 5 yılda 4 kez En İyi Türk Sanat Müziği Kadın Sanatçı ödülünü kazanarak bu ödülü en çok kazanan kişi olmuştur.

Ebru Gündeş 1999 yılında hayranlarının karşısına yepyeni bir albümle çıktı. 'Dön Ne Olur' adını taşıyan bu albümünün stüdyodaki tanıtımı sırasında , basın mensupları önünde beyin kanaması geçiren 25 yaşındaki Ebru Gündeş, bir süre hastanede kaldıktan sonra, uzun bir süre de dinlenerek hayranlarından uzak kaldı. Ebru Gündeş´in 'Dön Ne Olur' albümü milyon barajını geçerek büyük bir rekora imza attı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!