DVD

Güncelleme Tarihi:

DVD
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 25, 2014 01:47

Haberin Devamı

Günahın Dokunuşu

66. Cannes Film Festivali’nde ‘En İyi Senaryo’ ödülünü kazanan ‘Günahın Dokunuşu’, maruz kaldıkları haksızlıklar sonucunda şiddet dolu çözüm yollarına başvuran dört anti-kahramanın gerçek hikâyesini anlatıyor. Öfkeli bir madenci, köyün önde gelenlerinin yozlaşmışlığından dolayı isyan eder. Yılbaşı için evine dönen bir işçi, ateşli bir silahın sağlayabileceği imkanları keşfeder. Çalışan bir kadın, zengin bir müşterinin saldırısına uğradığında sabrının sınırına dayanır. Genç bir fabrika işçisi daha iyi yaşam şartları peşinde bir işten diğerine sürüklenir. Dört farklı insan, dört çarpıcı olay!

JFK Suikastı

Tarih, 22 Kasım 1963. Amerikan Başkanı John F. Kennedy’nin suikasta uğradığı gün. Ayrıca bir avuç sıradan insanın hiç de sıradan olmayan koşullar içerisine sürüklendiği gün. ‘JFK Suikastı’ en yakın tanıkların bakış açısıyla bu trajik günü irdeliyor. Söz bu kez Parkland Hastanesi’nin genç doktorları ve hemşirelerinde. Tarihin en çok tartışılan olaylarından biri, kalp atışlarınızı hızlandıracak güçlü bir hikaye ile açıklığa kavuşuyor. Üstelik filmin kadrosunda Oscar Ödüllü oyuncular Marcia Gay Harden ile Billy Bob Thornton ve Oscar Ödülü adayları Jacki Weaver ile Paul Giamatti yer alıyor.

Şeytanın Günü - Korku Doğuyor

Haberin Devamı

Zach ve Samantha çifti birbirlerini çok severek evlenmişler ve balayına çıkmışlardır. Fakat ne olduklarını çözemedikleri garip bir gece geçirirler. Eve döndükten bir süre sonraysa Samantha hiç beklemediği halde hamile kaldığını fark eder. Gerçekten bir aile olmaya başladıklarını hisseden çift, yeni bebekleri için çok heyecanlıdır. Fakat Samantha’nın hamileliği zaman geçtikçe sıradışı bir hal alır. Hem bedeninde hem psikolojisinde sıra dışı gariplikler vardır... Zach, zamanla erken gerçekleşen bu gebeliğin düşündüğü gibi olmadığını anlayacak ve çift kamera kayıttayken korkunç deneyimler yaşayacaktır.

Düşman Hattı: Donanma Timi 8

Amerikan özel kuvvet askerlerinden oluşan gizli bir grup, Afrika’da zorlu bir göreve gönderilir. Görevleri gereği, gizli bir maden operasyonunu ortaya çıkarmalı ve uluslararası teröristlere silah niteliğinde uranyum satışını engellemelidirler. Donanma ekibi, uranyumları güvenli bir yere almak, bilinmeyen alıcıları ortaya çıkarmak ve dünyanın başına gelen en büyük tehditlerden birini püskürtmek için Kongo’da yollarını bulmaya çalışırken tehlike her zamankinden fazla kol gezmektedir... Brendan Cowles ve Shane Kuhn’ın başrollerini paylaştığı macera dolu bu aksiyon filminin yönetmen koltuğunda Roel Reine oturuyor.

Haberin Devamı


Percy Jackson: Canavarlar Denizi

Olympos’un Deniz tanrısı Poseidon’un genç oğlu Percy Jackson’ın serüvenleri, Thor Freudenthal’ın yönettiği ikinci filmle devam ediyor. Percy, yarı tanrı arkadaşlarıyla birlikte insanların Bermuda Şeytan Üçgeni dedikleri yere, yani “Canavarlar Denizi” ne doğru yelken açar. Percy Jackson, Titan saldırıları ve mistik varlıklarla dolu bu yolculukta, hem kuzeni Luke’u hem de uyanmakta olan eski bir şeytanı durdurmak zorundadır. Maceranın sonunda tüm dünyayı kurtaracak güce sahip efsanevi Altın Post’u bulmalı ve onu eve götürmelidir. Çok satan roman serisinden uyarlanan fantastik gençlik filminin başrolünü Logan Lerman üstleniyor. Filmde ona eşlik eden diğer genç isimler ise Alexandra Daddario, Brandon T. Jackson ve Jake Abel.


Felekten Açlık Oyunları

Haberin Devamı

Bekarlığa veda partisi korkunç bir şekilde tuhaflaşmak üzere... Doug’ın yaklaşmakta olan düğününü kutladıktan sonra Bradley, Ed ve Zach kendilerini garip bir odada ve daha da garip bir dünyada, yanlarında arkadaşları Doug olmadan bulurlar. Kendini beğenmiş Effing ve alkolik Justmitch’le tanıştıktan sonra, üçlü parçaları birleştirir ve Felekten Açlık Oyunları’na doğru ilerlediklerini fark ederler. Jamie Kennedy, Tara Reid, Jonathan Silverman, Robert Wagner, Bruce Jenner ve daha bir sürü ismin katıldığı yıldız kadrolu film, Hollywood’u alay konusu yapıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!