DVD

Güncelleme Tarihi:

DVD
Oluşturulma Tarihi: Ekim 27, 2013 01:02

Haberin Devamı

Man of Steel

Genç bir çocuk olağanüstü güçleri olduğunu ve bu gezegenden olmadığını öğrenir. Genç bir adam olarak, nereden geldiğini ve buraya ne yapmak üzere gönderildiğini keşfetmek üzere bir serüvene koyulur. Fakat dünyayı yok olmaktan kurtarmak ve tüm insanlık adına umudun simgesi haline gelmek için içindeki kahramanı ortaya çıkarması gerekmektedir.

Aşk Engel Tanımaz

Notting Hill’de yaşayan William Thacker’ın (Hugh Grant) yaşamı, kitapçı dükkânında ünlü bir film yıldızı olan Anna Scott (Julia Roberts) ile tanışınca değişir. Birbirini takip eden komik olaylar sonunda çıkmaya başlarlar. Fakat Anna’nın Amerika’dan gelen erkek arkadaşı nedeniyle ilişkileri sona erer. 6 ay sonra basınla başı belada olan Anna birden William’ın yanına sığınır. Aralarında sıkı bir aşk başlar.

Haberin Devamı

İntihar Dükkânı

Yaşamdan ümidini tamamen yitirmiş sakinlerle dolu bir şehir düşünün. Öyle ki, mahallenin çiçekçisi bile intihar için hazırlanmış özel malzemeler satıyor. Ancak, karamsarlığa bürünmüş bu şehirde, dükkân patronunun hamile kalmasıyla küçük bir umut yeşermeye başlıyor. İntihar Dükkânı’nda yavaş yavaş gerçek çiçekler açıyor.

Dünya Savaşı Z

Birleşmiş Milletler eski müfettişi Gerry Lane (Brad Pitt) ailesini ve tüm dünyayı kurtarmak için amansız bir mücadeleye girişir. Zaman tükenmekte ve insanlık yok olma tehlikesiyle karşı karşıyadır… ‘Dünya Savaşı Z’, inanılmaz görüntüler eşliğindeki kıyamet sahneleriyle aksiyonseverlerin nabzını yükseltecek.

Trans

27 milyon dolar değerindeki Goya tablosunu çalınmaktan korumaya çalışırken kafasına darbe alan müzayedeci Simon (James McAvoy), uyandığında neler olduğunu hatırlayamaz. Acımasız hırsız Franck (Vincent Cassel) tarafından hipnoza zorlanan Simon, baştan çıkarıcı hipnoz ustası (Rosario Dawson) ile ölümcül bir aşk üçgenine saplanır. İpler gerildikçe, gerçek ve rüya arasındaki çizgi bulanıklaşacaktır... ‘Trainspotting’, ‘Milyoner’ ve ‘127 Saat’ filmlerinin yönetmeni Danny Boyle’dan.

İlişki Durumu: Karmaşık

Jane’in (Meryl Streep) üç yetişkin çocuğu, başarılı bir Santa Barbara kafesi ve on yıl önce boşandığı eski kocası avukat Jake’le (Alec Baldwin) dostça bir ilişkisi vardır. Fakat Jane ve Jake oğullarının üniversite mezuniyeti için kendilerini şehir dışında bulduklarında, işler karışmaya başlar. Birlikte yedikleri masum bir yemek düşünülmeyen bir şeye dönüşür: Yeni bir ilişki. Jake, çok daha genç olan Agness’le (Lake Bell) evlidir ve Jane artık, diğer kadındır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!