DVD

Güncelleme Tarihi:

DVD
Oluşturulma Tarihi: Haziran 09, 2013 00:00

Haberin Devamı

Daha İyi Bir Dünyada

Anton, Danimarka’da yaşayan ve Afrika göçmen kampındaki işine trenle giden bir doktordur. Karısından ayrı yaşayan Anton’un büyük oğlu Elias, okulda serserilerce rahatsız edilir ve onu, babasıyla Londra’dan taşınan yeni çocuk Christian korur. Elias ve Christian kısa zamanda iyi arkadaş olur ama Christian, Elias’ı trajik sonuçları olan bir intikam olayına karıştırdığında dostlukları sarsılır. Çocukların insani duygular, acı ve empatinin karmaşıklığıyla başa çıkmalarına aileleri yardım eder.

Antichrist/Deccal

2009 yapımı filmin yönetmen koltuğunda ünlü bir isim var; Lars von Trier. Willem Dafoe, Charlotte Gainsbourg ve Storm Acheche Sahlstrom’un rol aldığı filmde, büyük bir ihmalkarlık sonucu oğulları Nick’i kaybeden ve umutsuzca acı çeken evli bir çift, orman içinde ‘Cennet’i andıran, her şeyden uzak evlerine çekilirler. Kırık kalplerini ve problemli evliliklerini tamir etmeyi umut etmektedirler fakat doğ,a olaylara yön verecek ve her şey daha da kötü olacaktır.

Zincirsiz

Haberin Devamı

İki dalda Oscar ve yine iki dalda Altın Küre ödüllü film, Quentin Tarantino tarafından yazılıp yönetildi. Başrollerdeki Jamie Foxx, özgürlüğü karşılığında, kafa avcısı Dr. King Schultz (Christoph Waltz) ile işbirliği yapıp Güney’in suçlularını yakalamaya çalışan köle Django olarak karşımızda. Django, avcılık yeteneğini kullanıp köle pazarında kaybettiği eşini (Kerry Washington) bulmaya çalışır.


Timothy Greenin Sıradışı Hikayesi

Peter Hedges’in yönettiği filmin başrolünde nnifer Garner var. Cindy ve Jim Green, mutlu bir evlilikleri olan ve çocuk sahibi olmayı çok isteyen bir çifttir. Ne var ki, tek yapabildikleri çocuklarının nasıl biri olacağını hayal etmektir. Fırtınalı bir akşam, genç Timothy kapılarında belirdiğinde, Cindy, Jimve Stanleyville kasabası sakinleri, hiç beklenmedik bir şeyin hayatlarını ne kadar değiştirebileceğine tanık olurlar.

Mutluluk Asla Yalnız Gelmez

James Huth’un yönettiği filmin başrollerinde Gad Elmaleh ve Sophie Marceau var. Sacha, arkadaşlarını ve piyanosunu çok seven eğlence düşkünü bir erkektir. Zamanının çoğunu caz kulüplerinde güzel kadınları baştan çıkararak geçirmektedir. Charlotte ise, başından iki evlilik geçen üç çocuklu ve kariyerinin peşinde koşan çekici bir kadındır. Hayatında romantizme yer yoktur. Peki ya, bu iki zıt insan bir araya gelirse ne olur? Zaman zaman hüzünlü ama aynı zamanda hoş müzikler eşliğinde eğlenceli ve bol kahkahalı vakit geçireceğiniz bir romantik komedi.

Yolda

Haberin Devamı

Walter Salles’in yönettiği filmde Alacakaranlık serisinin yıldızı Kristen Stewart başrolü Sam Riley ile paylaşıyor. Babasının ölümünün ardından New Yorklu yazar Sal Paradise, Dean Moriarty ile tanışır. Dean, eski bir dolandırıcıdır ve özgür ruhlu, baştan çıkarıcı Marylou ile evlidir. Sal ve Dean kısa sürede yakın arkadaş olurlar. Sıradan bir hayat yaşamamaya kararlı olan iki arkadaş, Marylou ile birlikte yollara düşerler. Özgürlüğe aç üç genç dünyayı anlamak için yaptıkları bu yolculuk sırasında aslında kendileriyle yüzleşirler.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!