DVD

Güncelleme Tarihi:

DVD
Oluşturulma Tarihi: Mart 10, 2013 00:00

Haberin Devamı

Skyfall


Yönetmeni Sam Mendes olan filmde geçmişi M’yi tehdit ederken, Bond’un ona sadakati de test ediliyor. Bond’un son görevinin kötü sonuçlanması üzerine, dünyadaki bütün ajanlar deşifre edilir ve MI6’ya yapılan saldırıyla herkes yeni bölgeye gönderilir. MI6, iç ve dış kaynaklar tarafından tehdit edilirken, M’nin güvenebileceği tek bir kişi vardır: Bond. 007. Yalnızca ajan Eve’den yardım alarak, gizemli Silva’yı bulur. Başrollerde Judi Dench, Daniel Craig, Naomie Harris ve Javier Bardem gibi oyuncular var.

Gizemli Kadın

Pawel Pawlikowski’nin yönettiği filmin başrollerinde Ethan Hawke ve Kristin Scott Thomas var. Amerikalı yazar Tom Ricks, arasının bozuk olduğu eşinin ve kızının sevgisini geri kazanmak için perişan bir halde Paris’e gelir. İşler istediği gibi gitmeyince şehir dışında döküntü bir otele yerleşir ve gece bekçisi olarak çalışmaya başlar.

Ölüm Yarışı 3 - Cehennem

Haberin Devamı

Roel Reine’in yönettiği filmde Danny Trejo, Luke Goss, Tanit Phoenix ve Ving Rhames gibi oyuncular var. Mahkûm Carl Lucas diğer adıyla Frankenstein, ‘Ölüm Yarışı’ olarak bilinen tehlikeli hapishane sporunun efsanevi sürücüsüdür. Özgürlüğüne kavuşması için sadece bir galibiyete ihtiyacı olan Lucas, kendisini o zamana kadar en zorlu rekabetin içinde bulur. Güney Afrika’nın cehenneme benzeyen Kalahari Çölü’nde acımasız düşmanlar ve yenilgisinden emin olmak isteyen perde arkasındaki güçlerle yarış halindedir.

Şeytanın İkizi

Lee Tamahori’nin yönettiği filmde Dominic Cooper, Ludivine Sagnier ve Raad Rawi gibi oyuncular var. Şan şöhretin yanı sıra onur ve haysiyetin de parayla satın alındığı şehir Bağdat; Saddam Hüseyin’in sadist oğlu Uday’ın kendi küçük krallığı gibidir. Çıkarlar için her türlü ahlaksızlığın döndüğü bu kentte Uday’ı alt etmek mümkün değildir. Orduda subay olan Latif Yahia bir gün Saddam’ın sarayına çağrılır ve kendisine Uday’ın yerine geçmesi emredilir. Latif Yahia’nın karşısında iki seçenek vardır: Ya Uday’ın fiziki eşi olacaktır ya da ailesini de kendisiyle birlikte ölüme götürecektir.

Sadakatsizler

Haberin Devamı

Başrollerini Gilles Lellouche ve Jean Dujardin’in paylaştığı filmi, Alexandre Courtes, Emmanuelle Bercot, Eric Lartigau, Fred Cavaye, Gilles Lellouche, Jan Kounen, Jean Dujardin ve Michel Hazanavicius yönetti. Erkek sadakatsizliğini anlatan filmin her hikâyesi sadakatsiz iki en yakın arkadaşın eğlenceli maceralarını içeriyor. Birinde Fred eşi ve metresine karşı olan duygularını ayıramıyorken, Greg her kadını sevdiği için suçluluk duygusuyla yanıyor. Bu olaylardan kafalarını dağıtmak istediklerine karar veren iki arkadaş beraber Las Vegas’a gitmeye karar verir ve bu kararın arkasından maceraları başlar.

The Master

Paul Thomas Anderson’ın yönettiği ve Joaquin Phoenix, Philip Seymour Hoffman, Amy Adams ile Price Carson’un oynadığı film, 2’nci Dünya Savaşı sonrası Amerika’sının tutunamayanlarını çarpıcı bir şekilde gözler önüne seriyor. Hikâyede, savaştan sonra ülkesine dönen ama geleceği konusunda kararsız kalan eski donanma subayı Freddie’nin, The Cause tarikatı ve karizmatik lideri Lancaster Dodd’la tanışmasıyla değişen yaşamı anlatılıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!