Dünyanın tek orgazm okulu

Güncelleme Tarihi:

Dünyanın tek orgazm okulu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 22, 1997 00:00

Haberin Devamı

Londra'daki ‘‘eğitim merkezi’’nde uzun süreli orgazma ulaşmanın yolları öğretiliyor

UTANARAK GELİYORLAR

Zek ve Misha 25 yıllık evli bir çift. Her ikisi de homeopati uzmanı ve sosyolog. ABD'de de ders veriyorlar. Derslerine 300 kişi katılıyormuş. 150 erkek sıralanıp karşılarında kendilerine doğru seksi tavırlarla danseden 150 kadını görünce, içlerinden birkaçı dayanamayıp kapıya doğru koşuyorlarmış. Ve erkekler onlara doğru dans edince, bazı kadınlar cinsel saldırıdan korkup ağlayarak, kendilerini yere atıyorlarmış. Forest Hill'deki okulda 41 yaşındaki Marie'nin dışında herkes ağladı. Bir eğlence olmasa da dersler keyifli. Çıkan fırsatlara gülmek bir salgın halinde. Aslında ‘‘öğrencilerin’’ çoğu derslere utanarak geliyor ama hepsi aynı şeyi yaptığı için bir müddet sonra alışıyorlar.

amaç nedir

Güvenli ve dikkatli bir atmosfer içersinde, cinsel enerjiden haberdar olmayı sağlamak. Sekse bakış açısını değiştirmek. Cinsel enerjinizi tanımanıza ve genç kalmanıza yardımcı olmak. Mistik ve esrarengiz uzakdoğu tekniğini öğretmek. Uzun süreli orgazmı sağlamak. Boşalmaların önüne geçmek. İnançları, korkuyu bir kenara bırakma şansı vermek. Kendini iyileştirme sanatı, rüyalardan uyanma ve nefes alma teknikleri. Aşk çemberi kanalı ile doğrudan cinsel enerjiyi yakalama tekniği vermek.

Eski Çekoslovakya'dan gelen iki seksoloji uzmanı Zek ve Misha Halu beş yıl önce Londra'nın doğusunda açtıkları orgazm okulunda seks dersi vererek, seksten en fazla nasıl zevk alınacağını öğretmeye çalışıyorlar. Cinsel ilişkiyi tamamen yasaklayarak eğitim yapan bu okulun dünyada bir eşi yok. Zek ve Misha, ‘‘Nasıl biyoloji dersi veriliyorsa, seks derslerinin de verilmesi lazım. Batı'da seks hep tecrübeyle öğreniliyor. Bunun sonucu bazen hüsran ve acı oluyor. Biz ise okulumuzda yeni cinsel ilişkileri ve dostluğu kurmayı öğretiyoruz. Saatlerce aşk yapmayı, orgazmik duyguları tüm vücuda yaymayı, seksüel enerjiyi hayat enerjimizle paralel kullanmayı anlatıyoruz’’ diyorlar. İnsanlar başlangıçta ‘‘seks terapisi’’ sözünü yanlış anlıyor ve bu sözcüğü duyar duymaz soyunuyorlarmış. O zaman onlar da yeniden giyinmelerini söylüyorlarmış. ‘‘Çoğu, orgazm olacaklarını düşünerek geliyordu. Çünkü çoğu seksi tam anlamıyla kavrayamıyorlar. Cinselliğin gizemleri adım adım yaşanmalı. Bu duyguyu saatlerce tüm vücuda yayıp yaşamak sizi gençleştirdiği gibi dinçleştirecektir’’ diyerek ilk sırrı veriyor Zek.

BEN DE KATILDIM

Bu ilginç okulda neler olduğunu kendi gözlerimle görmek için Londra'nın Forest Hill semtinde uygulanan iki günlük kurslara katılmaya karar verdim. Bu kararımı açıkladığımda arkadaşlarımdan panikçi tepkiler aldım. Ben de tabularımdan kurtulamadığım için son anda grubun seks derslerinin verildiği banyo ve grup seanslarında aktif rol almaktan vazgeçerek, yalnız izleyici olmak için izin istedim.

Orgazm okulunda dersler, insanı anne karnındaki rahatlığa geri götüren ve yirmi yabancıyla yakınlaşmayı öğreten sıcak banyo günü ile başlıyor. Sıcak banyo günlerinde erkekler slip, kadınlar ise mayolarını giyiyorlar. Havuzun etrafında çicekler, mumlar ve tütsü çubukları var. Kursa katılanlar mistik bir müzik eşliğinde havuza giriyorlar. Kursa eşleri ya da partnerleri ile katılanlar da var, yalnız başına gelip orada partner bulan da. Asıl amaç yabancıya yakınlaşmayı öğretmek.

Havuzda eşlerden biri diğerine destek vererek onu seyrederken, diğeri suyun üstüne çıkıp, soluk alıyor ve iç gerginliğini gidermeye çalışıyor. Zek ve Misha derin derin soluk alıp verme yöntemlerini suda öğretiyorlar.

Derslere katılanların çoğu meslek sahibi, yaşları 25 ile 60 arasında değişiyor. Sıcak banyoda iyice gevşedikten sonra, cinselliğe adım atabilecek hale geliyorlar. Ancak hedefe varmak için pratik yapmak zorundasınız. Sıcak banyolardan sonra aşk çemberi kuruluyor. Bu çemberde orgazmik duyguları vücuda yayma teknikleri öğretiliyor. Bu sırada ağlayanlar, eşini kıskananlar da olmuyor değil...

Misha, bir kadının yaşadığı orgazmı vücudun tüm hücrelerine kadar yayabildiğini söylerken gülüyor. Bunun gerçek bir orgazm değil, vücudun her noktasında duyduğu bir karıncalanma hissi olduğunu da belirtiyor. Zek ise orgazmik duygunun tüm vücuda yayılmasını şöyle anlatıyor: ‘‘ Cinsel enerji genital organlardan içeriye doğru çekilip, bele ve başa doğru sonra da dişlerin ön tarafına yöneltilerek, dille ön dişlere aktarılıp karına doğru gönderiliyor. Bu durumda kendinizi ortalayarak, cinsel enerjiyi yerine oturtmuş oluyorsunuz. Cinsel enerji ayarlaması ise en zor bölümü. Bu biraz zaman alıyor.’’

Okulda erkeklerin boşalmadan orgazm olmasının mümkün olduğu da anlatılıyor. Bu çok önemli, çünkü gereksiz ve sık boşalmalar cinsel enerjiyi boşa harcıyor. Zek, kadınların yumurta enerjisi, erkeklerin ise testis enerjisi taşıdıklarını ve tabii ki çok iyi seks yapılabildiğini söylüyor. Normal ilişki ‘‘sert’’ temasmış. Yani çoğumuzun yaptığı... Zek'e göre sert sevişme uzun ömürlü değil. En fazla yarım saat sürüyor ve sonunda patlayarak bitiyor. ‘‘Uzun sevişmeler ve doyumların saatlerce sürmesi için kadınlar ve erkekler arasında eşitlik olması gerekir. Bu yüzden toplu seks çok önemli yer oynar. Toplu halde yakınlaşmalarla insan kendini serbest bırakabilir. Böylece tabularından daha kolay kurtulabilir’’ diyor.

Derslerde yapılan ilk şey ‘‘paylaşmak’’, kendinize ait olayları diğerlerine anlatmak anlamına geliyor. Havuza girmeden önce herkes halka halinde elele oturmuş ve derin derin soluk alıp vererek oraya gelme sebepleri üzerinde konsantre oluyor. Aslında korkutucu gelse de herkes kendinden bahsedince insanlar rahatlıyorlar. Sönüp gitmiş evlilikler, şiddete dayalı ilişkiler, yalnızlıkla, iyimserlikle tanışıyor. Zek şöyle devam ediyor: ‘‘Cinsel doyumsuzluk olduğu zaman insanın hayatı da doyumsuzdur. İçgüdülerinizle hareket edebilirsiniz. Gevşemelisiniz...’’

Zek ve Misha, kadınlar için 100'den fazla orgazm yolu olduğunu söylüyor ama seksin sadece orgazm olmadığını da ekliyorlar; sevgi ile iletişim, kendini anlatma, yaratıcılık ve keyif olmalı! Erkekler ne kadar geç ve ne kadar az boşalırsa o kadar genç kalabiliyor. ‘‘Örneğin 20 yaşında bir erkek dört günde bir, 30 yaşında bir erkek 9-10 günde bir, 40 yaşındaki bir erkek 12 günde bir, 50 yaşındaki bir erkek ise 50 günde bir boşalmalı. Fiziksel olarak daha sağlıklı. 60 yaşındaki erkeğin ise hiç boşalmaması daha iyi. Tabii bu sevişmemesi anlamına gelmez. Çünkü sevişerek, tüm orgazmik duyguları günlerce sürdürmek ve bunları hissetmek mümkün...’’

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!