Dünyadan haberler

Güncelleme Tarihi:

Dünyadan haberler
Oluşturulma Tarihi: Ocak 25, 2006 00:00

Julia Roberts’ın tahtına aday

İkizlerini doğurduktan sonra sıradan hayatın keyfini çıkarmaya başlayan Julia Roberts, son dönemde gelen tüm film tekliflerini geri çeviriyor. Oyunculuk kariyerine son verip tüm vaktini ailesine ayırmayı düşünen Roberts’ın bu tutumu, yapımcıların onun yerini dolduracak bir oyuncu aramalarına neden oldu. Ve sonunda yeni Julia bulundu. "Wedding Crashers", "Red Eye" ve "Family Stone" filmleriyle yıldızı parlayan Rachel McAdams, Julia Roberts’ın tahtına aday gösteriliyor. 29 yaşındaki Kanadalı oyuncunun bakışlarının bile Roberts’a benzediği söyleniyor.

Tatil burnundan geldi

Hollywood’un genç yıldızlarından Lindsay Lohan, yeni yıl tatilinden yararlanıp ailesiyle birlikte Miami’ye gitmişti. Üç gün boyunca Miami sahillerinde keyif yapan Lohan’ın bu mutluluğu ne yazık ki uzun sürmedi. Üçüncü günün sonunda astım krizi geçiren Lohan, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Kısa bir süre sonra ayağa kalkan genç yıldız, bundan böyle sağlığına daha dikkat edeceğini ve hızlı gece hayatından uzun bir süre uzak duracağını belirtiyor.

Hamileler kervanına katıldı

Mira Sorvino, CBS televizyonu için çekilecek olan "Cehennem Faktörü" adlı gerilim dizisinde bir gizli ajanı canlandırmaya hazırlanıyordu. Ancak çekimlerin başlamasından kısa bir süre önce gelen haber, oyuncuyu oldukça şaşırttı. Doktorundan ikinci bebeğine hamile olduğunu öğrenen Sorvino, önce bu habere sevinsin mi üzülsün mü bilemedi. Kendisinden 14 yaş küçük kocası Chris Backus ve kızı Mattea’yla örnek aile tablosu çizen Sorvino, ilk şaşkınlığı üzerinden attıktan sonra bu bebeğin mutluluklarını daha da artıracağını söyledi. Bu arada Mira Sorvino’nun hamileliği, dizi senaryosunda da değişiklik yapılmasına neden oldu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!