DÜNYADAN

Güncelleme Tarihi:

DÜNYADAN
Oluşturulma Tarihi: Aralık 09, 2010 16:41

Haberin Devamı

Toplum içinde tecavüz ediyorlar              

Khole Kardashian, ABD’deki havaalanlarına konulan ve vücudu çıplak gösteren x-ray cihazlarına tepki gösterdi: “Size toplum içinde tecavüz ediyorlar!”

ABD’deki havaalanlarında güvenlik önlemlerini artırmak amacıyla çıplak tarama cihazları kullanılmaya başlandı. Ancak vücudu 3 boyutlu ve çıplak gösteren yeni x-ray cihazları büyük tepki çekti. “Lopez Tonight” adlı programa katılan ünlü TV yıldızı Kim Kardashian’ın kardeşi Khole de bu yeni cihazlardan dert yandı: “Bu cihazlarla size toplum içinde tecavüz ediyorlar! Geçen gün bana x-ray cihazından geçmek mi, yoksa elle mi aranmak istediğimi sordular. Ben de çıplak gösteren o cihaza girmek istemediğimi söyledim. Fakat yanlış seçim yapmışım. Çünkü ‘O zaman seni popona kadar arayacağız’ dediler. Bu çok uygunsuz bir durum.”

Haberin Devamı


Hızla kilo alıyor
şarkıcı Kanye West’le yaşadığı ilişkiyle ünlenen Amber Rose, Beverly Hills’te bir mağazadan çıkarken görüntülendi. West’ten ayrıldıktan sonra aldığı kilolarla dikkat çeken 27 yaşındaki model, siyah Lamborghini’sine binerek mağazadan uzaklaştı.

2011 için de iddialı
Maxim dergisi tarafından 2010’un en seksi kadını seçilen Katy Perry, derginin yeni yıl sayısına da kapak oldu. Dergiye birbirinden seksi pozlar veren ünlü şarkıcı, 2011’de de bu unvan için iddialı olduğunu gözler önüne serdi. Geçtiğimiz aylarda komedyen Russell Brand’le evlenen Perry, katıldığı bir şovda eşinin soyadını alacağını açıklamıştı.

Dikkat batabilir!
Amerikalı R&B şarkıcısı Nicki Minaj, geçtiğimiz akşam George Lopez’in sunduğu “Lopez Tonight” adlı programa katıldı. ılginç aksesuvarlarıyla dikkat çeken Minaj’ın kıyafetinin kalça kısmındaki dikenli teller ise görenleri şaşırttı. Saçlarıyla aynı renkte bir elbise giyen 25 yaşındaki şarkıcı, neşeli tavırlarıyla izleyicinin sempatisini topladı.

Broadway’de sahne alacak
“Gilmore Girls” dizisiyle ünlenen Amerikalı oyuncu Alexis Bledel, Broadway’de sahne almaya hazırlanıyor. Son olarak “The Kate Logan Affair” adlı filmde rol alan 29 yaşındaki yıldız, Broadway’de sahnelenecek “Love, Loss and What I Wore” adlı oyunun kadrosuna dahil oldu. Oyun, 12 Ocak’tan 13 şubat’a kadar sahnede olacak.

Haberin Devamı

Her şey yolunda
1992 yapımı “Afterburn” filminin yeniden çevriminde rol alacağı söylenen Gerard Butler, geçtiğimiz gün Los Angeles Havaalanı’nda görüntülendi. ıskoç oyuncu, paparazzilere el işareti yaparak ‘her şey yolunda’ mesajı verdi.

Festival güzeli
Fransız oyuncu Marion Cotillard, Marakeş Uluslararası Film Festivali’ne katıldı. Festival kapsamında düzenlenen partileri kaçırmayan ve oldukça keyifli vakit geçirdiğini söyleyen 35 yaşındaki oyuncu, geçtiğimiz akşam kırmızı halıda Dior marka elbisesiyle boy gösterdi.

40 çift ayakkabı aldı!
Blake Lively, “Gossip Girl” dizisinin New York’taki çekimlerinden fırsat bulur bulmaz soluğu Fransa’da aldı. Geçtiğimiz gün Paris’teki mağazaları dolaşan genç oyuncu, bol bol alışveriş yaptı. Lively, Christian Louboutin mağazasından da tam 40 çift ayakkabı satın aldı. Güzel yıldız, paparazzilerin soruları üzerine ayakkabılardan bazılarını arkadaşlarına hediye edeceğini söyledi.

Haberin Devamı

Kardan adamıyla taksi çağırdı
MTV’de yayınlanan “The Hills” dizisinin oyuncularından Stephanie Pratt, geçtiğimiz gün Soho’da görüntülendi. Yılbaşı gecesine hazırlık yapan genç oyuncu, evini süslemek için aldığı kardan adamıyla taksi durdurmaya çalıştı.

Çocuklarla gezmede
Geçtiğimiz gün yeni filmi “The Tourist”in New York’ta düzenlenen galasına katılan Angelina Jolie, gala sonrası çocuklarıyla vakit geçirdi. Güzel yıldız, Maddox, Pax, Zahara ve Shiloh’yla birlikte Lee’s Art Shop adlı mağazada alışveriş yaptı.

Moda dünyasında yükseliyor
şarkıcı ve oyuncu Jessica Simpson, moda dünyasında hızlı adımlarla ilerliyor. Ayakkabı, jean, mayo, saat ve parfüm tasarlayan güzel yıldız şimdi de spor kıyafetlerine el attı. Bu yıl tasarladığı ürünlerden 750 milyon dolar kazanan Simpson, The Jones Group A.ş ve Camuto Group tarafından yapılan açıklamaya göre, yeni bir spor giyim serisi hazırlayacak.

Haberin Devamı

Nişanlandılar
“Cheers” dizisindeki Dr. Frasier rolüyle tanınan Amerikalı oyuncu Kelsey Grammer, birlikte yaşamaya başladığı sevgilisi Kayte Walsh’la nişanlandığını duyurdu. 55 yaşındaki oyuncu, hamile olan Walsh için eşi Camille Donatacci’den boşanmıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!