Dünyadan

Güncelleme Tarihi:

Dünyadan
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 12, 2010 15:57

Haberin Devamı

En seksi Katy
Katy Perry, Maxim dergisinin “En Seksi 100 Kadın” listesinde zirvede yer aldı. Hem seksi hem de yetenekli olarak gösterilen 25 yaşındaki Amerikalı şarkıcıyı, Victoria’s Secret modeli Brooklyn Decker izledi. Listenin üçüncüsü ise “Avatar”ın yıldızı Zoe Saldana oldu.

Sıcak bastı
Joaquin Phoenix, geçtiğimiz gün köpeklerini dolaştırırken görüntülendi. Sıcaktan bunalan 35 yaşındaki oyuncu, çareyi kıyafetlerini çıkarmakta buldu.

Kızı sepette
Jessica Alba, Anneler Günü ertesinde alışveriş yaparken objektife takıldı. Markete girmeden önce bir alışveriş sepeti alan ünlü oyuncu, 2 yaşındaki kızı Honor’ı da bu sepete oturttu.

Prens ve prenses
“Prince of Persia”da başrolleri üstlenen Jake Gyllenhaal ve Gemma Arterton, filmin Londra’daki galasına birlikte katıldı. Kırmızı halıda poz veren ikili, prens ve prensesi aratmadı.

Haberin Devamı

Süpermenler
basket maçında
Her ikisi de Süpermen rolünde oynayan Dean Cain ve Brandon Routh, basketbol yeteneklerini aynı takımda sergiledi. ıkili, Santa Monica’daki Crossroads Okulu’nda düzenlenen basketbol maçına katıldı. Crain, ponpon kızlarla fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi.

Leo’nun maç keyfi
Leonardo DiCaprio geçtiğimiz gece erkek arkadaşlarıyla Batı Hollywood’daki bir kafede buluştu. Mekândaki televizyondan Los Angeles Lakers takımının yarı final maçını seyreden dünyaca ünlü oyuncu, gece boyunca elinden purosunu düşürmedi.

Lisedeki tek estetiksiz bendim
“Glee” dizisinin yıldızı Lea Michele, Women’s Health dergisinin haziran sayısına kapak oldu. Lisedeyken burun estetiği yaptırmayan tek kızın kendisi olduğunu söyleyen Michele, “Kendimi olduğum gibi seviyorum” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!