Dünya starlarını güldüren espri

Güncelleme Tarihi:

Dünya starlarını güldüren espri
Oluşturulma Tarihi: Aralık 17, 2013 10:06

Metin Şentürk, “Global Gift Foundation” gecesinde ödül aldı. Yaptığı esprilerle aralarında dünyaca ünlü yıldızların da bulunduğu davetlileri kahkahaya boğan Şentürk, “Beni ayakta alkışladılar” dedi.

Haberin Devamı

METİN Şentürk, ihtiyaç sahibi çocuk, kadın ve ailelerin hayatlarını iyileştirmek amacıyla çalışmalar yapan “Global Gift Foundation” adlı vakfın geçtiğimiz cumartesi günü Dubai’de düzenlediği ödül törenine katıldı. Dünya Engelliler Birliği’nin de başkanı olan sanatçıya gecede çalışmaları nedeniyle ödül verildi. Latin şarkıcı Ricky Martin’in de hayırseverlik ödülü aldığı tören, dünyaca ünlü yıldızları bir araya getirdi. Geceye katılanlar arasında vakfın destekçilerinden David Beckham, Eva Longoria, Mariah Carey ve Antonio Banderas da vardı.

IŞIKLARI AÇMIYORUZ FATURA AZ GELİYOR
Metin Şentürk, ödülünü almak üzere çıktığı sahnede İngilizce konuşma yaptı. Esprileriyle salondakileri güldüren şarkıcı, konuşmasının sonunda ayakta alkışlandı: “Ricky Martin’e ‘hayırseverlik’, bana da ‘gülen yüz’ ödülü verdiler. Ödülü alırken İngilizce konuşma yaptım. ‘Ailemde altı görmeyen var. Evde ışıkları açmamıza gerek olmadığı için elektrik faturası az geliyor’ dediğimde salon kahkahaya boğuldu. Konuşmamın sonunda davetlilerin beni ayakta alkışladığını söylediler.”

Haberin Devamı

* Metin Şentürk, “Desperate Housewives” (Umutsuz Ev Kadınları) dizisiyle yıldızı parlayan Eva Longoria ile böyle poz verdi.

* Metin Şentürk, tören öncesinde cellabiye (Arap erkek kıyafeti) giyip Dubai turuna çıktı. Ünlü şarkıcı, bol bol fotoğraf çektirdi.

* Geceye katılanlar arasında Amerikalı şarkıcı Maxwell de vardı.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!