Dünya güzeli ile aynı moda

Güncelleme Tarihi:

Dünya güzeli ile aynı moda
Oluşturulma Tarihi: Aralık 27, 2004 01:21

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, Suriye gezisi sırasında kısa süre önce de ‘Dünya Güzeli’ Azra Akın’ın üzerinde görülen paltoyla objektif karşısındaydı.

Gözler hep üzerindeydi

Recep Tayyip Erdoğan’ın başbakan seçilmesinin ardından, eşi Emine Erdoğan da katıldığı resmi ziyaretler sırasında giydikleriyle uzun süre gündemde kaldı. Modacıların bu konudaki görüşleri, genel olarak onun başarılı seçimler yaptığı yönündeydi. Modayı aslında ne kadar yakından takip ettiği ise geçtiğimiz hafta ortaya çıktı.

Trendlerin takipçisi

2002 Dünya Güzeli Azra Akın, sevgilisi Kıvanç Tatlıtuğ ile katıldığı bir davette, kendisine sponsor olan İpekyol’un 2004-2005 Sonbahar-Kış koleksiyonunda yer alan siyah bir paltoyla poz vermişti. Bu poz henüz hafızalardan silinmeden, Emine Erdoğan da Suriye’de aynı paltoyla basının karşısına çıktı.

Emine Hanım’a yakışmış

Paltonun bir eşini Emine Erdoğan’ın üzerinde gören Azra Akın, kıyafeti ona çok yakıştırdığını söyledi. Akın, ‘Kıyafet sponsorum olan İpekyol’un yeni koleksiyonundaki o paltoyu severek giymiştim. Emine Erdoğan da çok hoş bir bayan. Palto da üzerinde çok güzel durmuş. Aynı kıyafeti tercih etmemiz, beni mutlu etti’ diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!