Düğün haftası

Güncelleme Tarihi:

Düğün haftası
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 17, 2012 01:00

Hafta sonunda Umut Kırca, Kaya Akkaya ve Nefise Karatay nikah masasına oturdu. Ünlüler düğünden düğüne koşturdu.

ÜNLÜLER DÜĞÜNE AKIN ETTİ (FOTO-GALERİ)

Haberin Devamı

DÜNÜR OLDULAR

Oya Başar ile ‘Benim Annem Bir Melek’ dizisinde eşini canlandıran Tarık Ünlüoğlu gerçek hayatta dünür oldu. Ünlüoğlu’nun kızı Zeynep ile Levent Kırca-Oya Başar’ın oğulları Umut Kırca’nın düğününe yaklaşık 150 kişi davetliydi.  Törene Ali Sunal, Perihan Savaş ve Ceyda Düvenci gibi ünlülerin de arasında bulunduğu yaklaşık 150 davetli katıldı.

Balayı da Bodrum’da

Mustafa Saruhan, Nazlı Mengi ve Ayşe Kırca’nın şahitlik yaptığı nikah sırasında gözyaşlarını tutamayan Başar, “Yeni bir oyunun ilk gecesi gibi. Umarım çok alkış alır” dedi. Yeni evli çift, balayını da Bodrum’da geçireceklerini söyledi. Cenker TEZEL

Düğün haftası

KIR DÜĞÜNÜ YAPTILAR

Kaya Akkaya da sonunda evliler kervanına katıldı. 32 yaşındaki oyuncu, hayatını üç yıldır birlikte olduğu menajer Selen Sürel ile birleştirdi. Serdar Seki’nin sahne aldığı Event Garden’daki kır düğününe Berna Laçin, Murat Yıldırım-Burçin Terzioğlu, Cansu Dere gibi birçok ünlü isim katıldı. Çift düğün töreninin ardından balayı için İtalya’ya uçtu.

DÜĞÜNDEN FOTOĞRAFLAR
 

Düğün haftası
NEFİSE'NİN MUTLU GÜNÜ

Ünlü sunucu ve manken Nefise Karatay da pazar akşamı Yusuf Day ile Esma Sultan Yalısı’nda evlendi. 250 davetlinin katıldığı törende gelinin şahitliğini Gökçen Ergezer, Nigar Kocaağa, Mediha Kayacan, damadın şahitliğini ise Mehmet Sungar, Sacha Çilinger, Bersan Yorgancılar yaptı. Çift önümüzdeki günlerde Karayipler ve Amerika’yı kapsayan uzun bir tura çıkacak.
     
MUHTEŞEM BİR DÜĞÜNLE EVLENDİLER

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!