Dr. Lektroluv

Güncelleme Tarihi:

Dr. Lektroluv
Oluşturulma Tarihi: Şubat 25, 2011 13:52

İndigo
26.02.2011
23:00

Haberin Devamı

Yeşermesi için sinirlenmesine gerek olmayan, kahramanlık yeteneği güzel müzik yapmak üzerine kurulu, sakin ve bir o kadar da retro bir isim. James Bond’a gönderme yapan kostümü, günümüzün klasik sayılan filmlerini albüm kapaklarına taşıması ve duş başlığı kulaklığı ile Dr Lektroluv 26 Şubat gecesi Indigo sahnesinde.

Gizemli yeşil şu ana kadar on dan fazla albüm miksledi. Bu onun sadece görsel bir şov olduğunu sananlara ilk söylediği. İkinci söylediği ise eğer bilet kalmışsa mutlaka şovuna katılmaları. Elektro, eğlenceli bir konsept ve müzik janrıysa Dr Lektroluv kesinlikle bu dünyanın bir parçası.

Onun işi günümüz elektro sahnesinin hip plaklarını eski klasiklerle birleştirerek dans pistine keyifli zaman geçirtmek. Son üç albümünün, canlı performanslarından alınan kayıtlardan hazırlandığı düşünülürse kendine ne kadar güvendiği de ortaya çıkıyor. Aynı zamanda bir plak şirketi sahibi olan Dr Lektroluv, kendi dünyasını yaratma düşüncesinin peşinden de koşuyor; bu arada I Love Techno, Dance Valley, Amsterdam Dance Event gibi oldukça güçlü festivallerde “headliner” olmayı da ihmal etmiyor.

Yakışıklı elektro soundunun yanında etkili sahne şovunu da getirmeyi ihmal etmeyecek olan Dr Lektroluv 26 Şubat gecesi onu dinlemeye gelenlere Indigo’yu rengarenk bir boyamaları için oldukça fazla malzeme verecek. Gecenin ev sahipliğini yapmak üzere Semih Akay DJ kabinindeki yerini alıyor.

Haberin Devamı

NE KADAR: Tam: 28,50 TL, Öğrenci: 18,50 TL

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!