Dostlar gecesi

Güncelleme Tarihi:

Dostlar gecesi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 06, 2000 00:00

Haberin Devamı

Hülya Avşar, Cenajans Grey'in bahçesinde dün akşam verdiği davette konuklarıyla tek tek ilgilendi.

SANAT dünyasının ünlü ismi Hülya Avşar ile eşi Kaya Çilingiroğlu ilk kez yakın dostlarını bir davetle ağırladılar. Çift, bugüne kadar hep dost davetlerine konuk olurken, Avşar kızı bastırdıkları davetiyede ilk kez Çilingiroğlu soyadını kullandı. Cenajans Grey'in bahçesinde düzenlenen davetin organizasyonunu Cenajans, Caterig servisini de The Marmara Oteli yaptı. Konuklarını girişte karşılayan Hülya-Kaya Çilingiroğlu çifti ‘‘Hep davetlere giderdik. Biz de dostlarımıza bir davet verme ihtiyacı duyduk. Buna bir dost gecesi diyebiliriz. Bundan böyle her sene bu dost gecesini tekrarlamayı düşünüyoruz’’ dediler.

Çilingiroğlu & Çilingiroğlu

Hülya-Kaya çiftinin davetinde kayınpeder Prof. Dr. Kaya Çilingiroğlu ve kayınvalide Dr. Gülümser Çilingiroğlu da vardı . Davetin en renkli konukları ise Sakıp-Türkan Sabancı çiftiydi.

Kimler katıldı

Helin Avşar, Gencay Gürün, Haldun Dormen, Sinan Çetin, Emel Müftüoğlu, Nail Keçili, Evin Şaşmaz, Ayhan-Reyhan Bermek, Erman Yardelen, Kanal D Genel Müdürü Faruk Bayhan eşi Semra Bayhan, Prof. Dr. Nazım Durak, Show TV Genel Müdürü Murat Saygı, Erol-İnci Aksoy, Cavit-Nursel Çağlar, Ertuğrul Akbay, Zeynel Abidin-Emine Erdem, Nezih Erdem, Abdullah Oğuz, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve eşi Yıldız Yıldırım, Can Bartu, Uğur-Müren Ekşioğlu, Begüm-Adnan Şen, Özalp Birol ve eşi Mehveş Emeç Birol, Şefik Öztek, Şansal-Nihal Büyüka, Can Tanrıyar.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!