Doktorun ağzı yanmış

Güncelleme Tarihi:

Doktorun ağzı yanmış
Oluşturulma Tarihi: Ekim 29, 2010 09:18

Haberin Devamı

Ünlü jinekolog Alp Nuhoğlu, Zeynep Tokuş’la evliliği ve boşanma sürecinde yaşadıkları olaylarla gündeme gelmişti. Nuhoğlu, önceki gün İstinye Park’ta bir kadın arkadaşıyla objektiflere takıldı. Önce görüntülenmemek için gazetecilerle köşe kapmaca oynayan, ardından yanındaki kadının ‘çok yakın arkadaşı’ olduğunu açıklayan Nuhoğlu, bundan böyle ünlü biriyle ilişki yaşamayacağını söyledi: “Artık medyatik biriyle çıkmam. Çünkü Zeynep Tokuş’ta ağzım yandı, yaşanan olaylardan sonra hastalarım azaldı. Bir de bundan sonra evlenirsem çocuklu biriyle evlenirim.”

Ahmet Başar’ın resim tutkusu
Ünlü koleksiyoncu Ahmet Başar, 33 yıl süren eser toplama tutkusunun ardından Teşvikiye’de “Galeri Espas”ı hizmete açtı. “Volume 1” adlı karma sergiyle hizmete giren galerinin açılışına, sanat dünyasından ünlü isimler katıldı.

 

Haberin Devamı

Toplam bin sanat eserine sahip olduğunu belirten Başar, “Resim sanatına olan tutkumu sanatseverlerle paylaşmak için bu projeyi hayata geçirdim” dedi.

Armut dibine düştü
Erol Aksoy’un eşi İnci Aksoy’un sanata olan tutkusunu bilmeyen yoktur. Bu uğurda EKAV adlı bir sergi salonu açan İnci Hanım’ın kızı Eda da annesi gibi sanata merak sarmış. Fotoğrafçılıkla ilgilenen Eda’nın eserleri, Londra’da “Yeni Ortadoğu Sanatı” başlıklı sergiye seçilmiş.

 

Dikkat çekici fotoğraf kareleriyle sergiye Türkiye adına katılan Eda Aksoy, Londra’da büyük ilgi gördü. Tebrikler...

Nike’a sıra dışı tasarımlar
Nişantaşı’nın sıra dışı konsept mağazası Beymen Blender, Nike’ın “Platform” projesi kapsamında gerçekleştirdiği “Air Force 1” sergisinin ardından renkli bir parti düzenledi. Nişantaşı Beymen Mağaza Müdürü Ayten Danışman’ın ev sahipliği yaptığı davette Baran Baran, Bora Aksu, Derin Sarıyer, Eray Makal, Erdem Akan, Emel Kurhan, Koray Birand, Lastik Pabuç Mağazası ve Murat Türkili’nin Nike için hazırladıkları tasarımlar tanıtıldı.

Kocasının soyadı
markası oldu
Online yaşam dergisi Womenist’in “Benim Seçtiklerim” sayfasının son konuğu Siren Ertan oldu. Ertan’ın favori eşyaları arasında benim en çok dikkatimi çeken, antika kartvizitliği oldu. Kendi adıyla marka olan Siren Ertan, bu markaya kocasının soyadı Çarmıklı’yı da eklemiş...

GECE KUŞU
---------

Haberin Devamı

Niş’e taze kan
Nişantaşı-Abdi İpekçi Caddesi üzerinde hizmet veren Niş, Grey Goose Partisi’yle kış sezonuna ‘merhaba’ dedi. Cenk ve Yücel Özalp kardeşlerin sahibi olduğu mekânın açılış gecesinde eğlence sokağa taştı. Ünlü DJ Suat Ateşdağlı’nın müzik koordinatörlüğünü yaptığı Niş’e bu yıl bir de taze kan geldi. Arada sırada bana “Ben bu yola senin yüzünden düştüm” diyerek takılsa da, yapdığı gece hayatı ve yeme içme haberleriyle alanında söz sahibi olan Ersin Süzer, Niş’in işletmeciliğini üstlendi. Arkadaşım ve meslektaşım olan Ersin’e yeni iş hayatında başarılar dilerim.


KISA KISA
---------
Oltalar suya iniyor
Avrupa’nın en büyük üç balıkçılık turnuvası arasında yer alan “Vodafone Alaçatı Uluslararası Balıkçılık Turnuvası”, dün başladı. 1 Kasım’a kadar Alaçatı’da devam edecek olan turnuvada, spor ve iş dünyasının önde gelen isimleri yarışıyor.

Haberin Devamı

AJANDA
-------
Vokalist DJ İstanbul’da
Setlerine kendi sesiyle eşlik eden vokalist DJ A.Lee (Ali Güler), bu akşam Akaretler’deki DerDieDas’ta performans sergileyecek. Şarkıları birçok ülkede müzik listelerine giren A.Lee, müzik kariyerine Almanya’da devam ediyor ve aynı zamanda mimarlık da yapıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!