Doğum gününde evlilik sinyalleri

Güncelleme Tarihi:

Doğum gününde evlilik sinyalleri
Oluşturulma Tarihi: Aralık 30, 2010 10:35

Haberin Devamı

Doğum gününde evlilik sinyalleri     

  
Cem Uzan, 50’nci doğum gününü geçtiğimiz hafta sonu sevgilisi Derin Mermerci’nin organize ettiği bir partiyle Paris’te kutladı. Çiftin evlilik sinyalleri verdiği, iki gün iki gece süren kutlamaya Ender Mermerci de katıldı.


Cem Uzan’ın doğum günü partisi, cumartesi geceki Uzan’ın Eyfel Kulesi manzaralı Residence La Reserve’deki dairesinde başladı, pazar günü Champ Elysee Caddesi’ndeki Mathis Bar’da devam etti. Partiye Uzan’ın Fransız dostlarının yanı sıra Dilek-Mustafa Toner, şebnem-Mehmet Dereli, Osman Merzeci ve Beyhan-Adil Benardete gibi İstanbul cemiyet hayatından pek çok ünlü sima da katıldı.
Emre Ergani’nin organize ettiği, DJ Suat Ateşdağlı’nın müzik yaptığı kutlama sabahın ilk ışıklarına kadar sürdü.
Kulağıma gelenlere göre, Cem Uzan ve Derin Mermerci, doğum günü pastası kesilirken evlilik provası yapar gibiymiş. Ender Mermerci de sonunda onay verdiği için, mutluluktan ayakları yere basmayan Derin Hanım’a nikah yolu görünmüş.

Haberin Devamı

Alışveriş şıklığı
ışadamı Ali Koç’un eşi Nevbahar Koç’u önceki gün İstinye Park’ta gördüm. Yılbaşı alışverişine çıktığı her halinden belli olan, girmedik mağaza bırakmayan Nevbahar Hanım, yorucu ve hareketli bir gün geçirmesine rağmen şıklığından taviz vermemişti.


Babasıyla yolunu ayırdı
Çocukluğundan beri babası Levent Penso ile çalışan Verda Penso, sonunda yolları ayırma kararı almış. Penso, Nişantaşı’ndaki Akkavak Sokak’ta ısveç’in lüks kırtasiye markası Ordning&Reda’nın bir şubesini açarak kendi kanatlarıyla uçmaya başlamış.


Las Vegas efsanesi “The Rat Pack Show”
Las Vegas’ın en ünlü şovlarından “The Rat Pack Show”, Türkiye’de ilk kez Keremcem, Gökhan Abur ve ıpek Dinç’in performansları, Haldun Dormen’in yönetmenliği ile 31 Aralık gecesi Grand Hyatt Istanbul’da sunulacak. Frank Sinatra, Dean Martin ve Marilyn Monroe’nun unutulmaz şarkıları ve skeçlerle renklenen bu şovdan hemen sonra, Dean Martin’e ait klasik araba ile fotoğraf çektirmek de mümkün olacak.


Sağlık ve eğlence
Bodrum’daki Garden’s Of Babylon (Babil Bahçeleri) oteli, yılbaşı için özel bir sağlık ve eğlence paketi hazırladı. Yeni yıla yenilenmiş olarak girmek isteyen herkes 4 günlük bu paket programla birlikte yılbaşı balosuna da katılma imkanı buluyor. 7 ayrı masaj, VIP hamam ve masaj odaları, cilt bakımı, özel diyet yemekleri ve diyet programları, Ender Saraç yönetimindeki sağlık merkezinde müşterilere sunuluyor.

Haberin Devamı


A46’dan Cinema Paradiso
Son üç yıldır düzenlediği sıra dışı yılbaşı partileri ile adından söz ettiren Tuvana Büyükçınar, Selim Demir ve arda Can’ın sahibi oldukları A46 Organizasyon, bu sene yeni yılı “A46 The Party Cinema Paradiso by Shop & Miles with Carlo Bernardini” partisiyle karşılıyor. Film stüdyosunda organize edilen bu özel parti her sene olduğu gibi A46’nın hazırladığı sürprizlerle renklenecek. Doğuş Çabakçor, BeeGee ve Murat Uncuoğlu’nun geceye özel DJ performanslarıyla eşlik edecekleri partinin bütün ikramlarını ise ünlü şef Carlo Bernardini hazırlıyor.


Lulu’s geri döndü
Cafe, bar ve restoranlarıyla ünlü Bebek’in en eski adreslerinden Lulu’s, geçtiğimiz aylarda hem dekorasyon hem de ismini değiştirmiş, mimar Eren Talu’nun yenilediği mekan Merci Cheri adıyla yeniden hizmete girmişti. Ancak bu değişiklik Lulu’s müdavimlerinin pek hoşuna gitmemiş. Aslı Saçar da sonunda müdavimlerin baskısına dayanamayıp eski isme dönüş kararı almış. Eee boşuna dememişler “müşteri her zaman haklıdır” diye!

Haberin Devamı


Akrep Nalan’la Küfe’lik olunur
Yılbaşı gecesi sınırsız eğlenilir, yılbaşı gecesi sınırsız içilir. 2011’i İstanbul’un en köklü eğlence mekanlarından Küfe’nin Etiler’deki yeni adresinde karşılayanlar, işte tam da böyle bir gece yaşayacaklar. Küfe Kızları’nın fasıl müziğiyle başlayacak yılbaşı eğlencesi, oryantal Nuran Sultan’ın dansıyla hareketlenecek. Finalde ise sahneye Akrep Nalan çıkacak. Bu eğlencenin bedeli ise limitsiz yerli içki dahil, kişi başı 250 lira...


Niş’te perküsyon şov
Her gece farklı bir eğlencenin yaşandığı Abdi ıpekçi Caddesi’ndeki Niş, yılbaşında da sürprizlerine devam ediyor. Ünlü perküsyoncu Erkut Sezer, sekiz yıl aradan sonra bir gece kulübünden gelen teklife “evet” dedi ve yeni yıl gecesi Niş’te sahne almayı kabul etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!