DoÄŸa krizi

Güncelleme Tarihi:

DoÄŸa krizi
OluÅŸturulma Tarihi: Åžubat 09, 2007 00:00

CNR Fuar’ında düzenlenen Moda Günleri kapsamında Argento mayolarının tanıtımına katılan Doğa Bekleriz, tanıtımda pareo yüzünden kavga ederek standı terk etti.

Haberin Devamı

Yabancı mankenlerle birlikte ekspozisyon sunan genç manken, fazla kilolarıyla dikkat çekerken, tanıtım sonrası kendisine sunulmasını istenen bikiniye pareo giymek isteyince, firma yetkilisiyla tartışma yaşadı. Bekleriz, yaşanan tartışma sonrası odaya kapanırken firma yetkilisi Ömer Gümüş " Ben böyle bir olay hayatım boyunca yaşamadım. Güzeller güzeli beyaz bir bikinin altına nasıl pantolon pareo giymek isteyebilir. Madem bu kadar hassas, kendisi yüz güzelliği ile ilgili işlere çıksın. Bir bikini defilesinde bikini giyeceğini bilmesi gerekir. Sonra bize yabancı mankenlerle çalıştığımızda tepki gösteriyorlar. Bundan sonra bir daha Türk mankenlerle çalışmayacağız ’diyerek kızgınlığını dile getirdi.

DoÄŸa krizi
Â
DoÄŸa krizi

Haberin Devamı

DoÄŸa krizi
 Â
DoÄŸa krizi

Standı arka kapıdan terk etmeye çalışan Doğa Bekleriz ise şöyle konuştu: "Bunlar çok çirkin şeyler. Para verince her şeyi yaptıracaklarını zannediyorlar. Hiçbir şekilde bu işin peşini bırakmayacağım. Dava açmayı da düşünmüyorum. Kendim halledeceğim" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!