DNA testi için gömülmeyecek

Güncelleme Tarihi:

DNA testi için gömülmeyecek
Oluşturulma Tarihi: Şubat 11, 2007 00:00

Otel odasında ölü bulunan 39 yaşındaki ünlü model Anna Nicole Smith’in bebeğinin babasının kim olduğu konusunda amansız bir babalık yarışı başladı.

Haberin Devamı

Anna Nicole Smith'in son görüntüleri için tıklayın

Anna Nichole Smith fotoğrafları için tıklayınız

Los Angeles’ta bir yargıç, Smith’in naaşının 5 aylık kızının babalık davasının görüşüleceği 20 Şubat’a kadar toprağa verilmemesine karar verdi. Yargıcın olası DNA talebine karşılık, Smith’in naaşı muhafaza edilecek.

ANİ ölümünün ardından konuyla ilgili olarak konuşan Anna Nichole Smith’in avukatlarından Ron Rale, ünlü modelin kızı Dannielynn’in babasının kim olduğunu belirlemek için Smith’e DNA testinin yapılmasının şu an için gereksiz olduğunu belirtti. Ama ani ölüm, bir sürü hukuki tartışmayı da beraberinde getirdi.

ÜÇ BABA ADAYI

Üç erkek, Smith’in 5 aylık kızı Dannielynn’in babası olduğunu iddia ediyor. Smith’in avukatı ve sevgilisi Howard Stern, Zsa Zsa Gabor’un kocası Prens Frederick von Anhalt ve Smith’in eski sevgili Larry Birkhead, 5 aylık bebeğin babası olduklarını öne sürüyorlar. Baba olduğunu kanıtlayan kişi, Smith’in bıraktığı milyonlarca dolara ortak olacak.

PRENSİN İDDİASI

Bugün 90 yaşında olan eski film yıldızı Zsa Zsa Gabor’un 20 yıllık eşi, 59 yaşındaki Prens Frederick Von Anhalt, Dannielynn’in babası olduğunu iddia ediyor. Von Anhalt, "Eylül ayından geriye giderseniz, Smith’in yalnızca benimle birlikte olduğunu görürsünüz" diyor. Smith ile 1990’lı yıllarda, yaşlı petrol milyarderi J. Howard Marshall ile evli olduğu sırada tanıştığını belirten Von Anhalt, daha sonra ilişkiye girdiklerini söyledi. Von Anhalt, "Smith, benimle evlenmek ve prenses olmak istiyordu. Ancak ben boşanamadığım için bu olanaksızdı. Sonunda, bir çare buldum. Onu evlat edinecektim ve o da prenses olacaktı" diye konuştu. Von Anhalt, bu amaçla form bile doldurduğunu, ancak Gabor’un bunları imzalamayı reddettiğini belirtti. Von Anhalt, bebeğin kendisi dışında birine verilmesi halinde, dava açacağını sözlerine ekledi.

FOTOĞRAFÇI VE AVUKAT

Fotoğrafçı Larry Birkhead’in avukatı Debra Opri ise, davaya bakan yargıçtan "bebeğin değiştirilmesi" olasılığına karşı Smith’e acil DNA testi yapılmasını ve bebeğin velayetinin müvekkiline verilmesini talep etti. Ancak yargıç bu talebi kabul etmedi. Şu anda bebeğin doğum kağıdında "baba" olarak görünen avukat Howard Stern de gerçek babanın kendisi olduğunda ısrarlı.

DIŞ HABERLER SERVİSİ

Bundan sonra ne olacak

Eğer doğum kağıdında Dannielynn’in babası olarak görünen Howard Stern, bebeğin biyolojik babası çıkarsa ve Smith ile resmen evlendiyse, mirasın tamamını alacak.

Eğer Anna nichole Smith, bir vasiyetname bırakmadıysa ve Stern ile evli değilse miras, bebek ile Stern arasında paylaştırılacak.

Eğer vasiyetname varsa, bu kez de nerede hazırlanıp imzalandığı konusu gündeme gelecek. Vasiyetname yoksa, bebeği dünyaya getirdiği ülke veya eyaletin yasalarına göre hareket edilecek.

BEBEK BAHAMALAR’DA

Aile avukatı Mark Vincent Kaplan, "Biyolojik baba, velayeti alır. Bu yüzden DNA testi yapılmalı. Ancak ben vasiyetnamenin bulunduğuna ve orada babasının Stern olarak geçtiğine inanıyorum. Zaten doğum sertifikasında Stern’in adı var" dedi. Smith, bebeğini Bahama Adaları’nda dünyaya getirmişti. Dannielynn bebek de, şu anda Bahama Adaları’nda Smith’in arkadaşlarının yanında bulunuyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!