Dizi için rocker oluyor!

Güncelleme Tarihi:

Dizi için rocker oluyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 20, 1999 00:00

Haberin Devamı

Genç oyuncu Gökhan Arsoy, Kanal 6 için çekilen ve yeni yayın döneminde ekrana gelecek ‘‘Herşey Çocuklarım İçin’’ adlı dizide bir rock şarkıcısını canlandırıyor. Ünlü klasik ‘‘Batı Yakası’nın Hikayesi’’nin bir uyarlaması şeklinde hazırlanan dizinin yönetmenliğini Şerif Gören üstleniyor.

Zengin bir işadamının ailesiyle çatışmalar yaşayan oğlunu canlandıran Arsoy, başrolü Emine Ün ile paylaşıyor. Bir rock grubunun solisti rolündeki Arsoy, dizi için saçlarını kestirdi. Grubuyla birlikte olduğu bölümlerde yırtık pantolonlar, deri kıyafetler giyip küpe takan Arsoy’u sette görenler tanıyamıyorlar. Arsoy, normaldi rock dinlediğini ama bu tarz giyinmediğini belirtiyor.

Babası Göksel Arsoy’un bütün filmlerini tekrar tekrar izlediğini ve onun oyunculuğundan etkilendiğini söyleyen Gökhan Arsoy, ‘‘Ünlü bir babanın oğlu olmanın hem avantajı hem de dezavantajı var. Ondan çok etkilendim, ama bu dönemde onun bulunduğu noktaya gelebilmem mümkün değil. Hep babamla bir filmde rol almak isterdim. Bunu geçenlerde çekilen bir reklam filminde hayata geçirmiş olduk. Babam da benim oyunculuğumu beğendiğini söylüyor ama galiba filmlerimi çok fazla izlemiyor.’’

Eğitimli oyuncu

Boğaziçi Üniversitesi’nde psikoloji eğitiminin ardından İngiltere’de 4 yıl işletme okuyan Gökhan Arsoy, bu eğitimin sanat yaşamında da faydasını gördüğünü söylüyor; ‘‘Hayatım eğitimle geçti denebilir, ama ben bu eğitimin faydasını fazlasıyla gördüm. Çünkü oyunculuk için genel güven, gözlem çok önemli. Üniversitede bunu öğrendim. Dolayısıyla şimdi de bunu uygulamaya çalışıyorum. Gözlemci olmak, kendine kameranın gözüyle de bakabilmek çok önemli.’’

Geçtiğimiz ay Urfa’da Orhan Oğuz’un yönettiği ‘‘Sara’’ adlı filmde de bir aşiret reisinin oğlunu canlandıran Gökhan Arsoy, ‘‘Sinema ve televizyon artık benim için vazgeçilmez bir noktada.

Yaklaşık üç yıldır çeşitli rollerde oynadım. Şimdi de haftanın 6 günü çekimlerde geçiyor. Bunun dışında herhangi bir şeye de vaktim kalmıyor’’ diyor.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!