Diriliş Ertuğrul 61. bölüm sezon finalinde şok eden sahne!

Güncelleme Tarihi:

Diriliş Ertuğrul 61. bölüm sezon finalinde şok eden sahne
Oluşturulma Tarihi: Haziran 09, 2016 11:43

Diriliş Ertuğrul 61. bölüm ile dün akşam sezon finali yaptı. Diriliş Ertuğrul sezon finalinde Ertuğrul'un vedası herkese duygusal anlar yaşattı. Diriliş Ertuğrul 61. bölüm sezon finalinde yaşananları sizler için derledik.

Haberin Devamı

TRT 1'in izlenme rekorları kıran dizisi Diriliş Ertuğrul 61. bölümü ile sezon finali yaptı. Diriliş Ertuğrul'un sezon finalinde Ertuğrul'un vedası izleyenlere duygusal anlar yaşattı. İşte Diriliş Ertuğrul sezon finalinde yaşananlar.

TRT 1 ekranlarının fenomen dizisi Diriliş “Ertuğrul”un 61.Bölümünde Ertuğrul, yaşanan hengâmede yaralanan ağabeysini obaya getirmiştir. Sungur Tekin’in yaralanması Kayı otağında tansiyonu daha da yükseltir. Gündoğdu, bütün olanlardan Ertuğrul’u sorum tutar. Tüm yaşananlara, kendilerini dinlemeyen Ertuğrul’un neden olduğunu söyler. İki kardeş arasında sert bir tartışma çıkar. Bu sert tartışmanın üstüne Hayme’nin gelmesi olayı daha da büyütmüştür. Sungur Tekin’in yaralandığını öğrenen Hayme adeta yıkılır. Bu durum bütün iplerin kopmasına neden olmuştur. Nice vakittir Süleyman Şah’ın evlatları arasında yaşananlar, artık durdurulamaz bir hale gelmiştir. Gündoğdu, annesine rest çekerek beylik seçimi için toyu toplamasını ister. Hayme, oğlunun bu isteğini kabul eder. Gündoğdu, Kayılar’a Bey seçilerek hem Ertuğrul’u durduracağını hem de obasını bütün tehlikelerden kurtaracağını planlar. Ancak, Ertuğrul’ da Kayılar’a bey olmak için aday olmuştur. Her iki kardeş de sıkı bir seçim çalışması yaparlar. Toyda yapılan seçimle Gündoğdu Kayılar’ın yeni beyi seçilir. Bu yaşananların üzerine Ertuğrul artık birlikte yaşamalarının mümkün olmadığını söyler. Ertuğrul kendisine inananlarla birlikte Bizans sınırına göç edeceğini açıklayarak toydan ayrılır. Hayme’nin bütün çabalarına rağmen Ertuğrul bu kararından dönmez. Ayrılık için çalışmalar başlamıştır. 

TRT1 ekranlarının ilgiyle izlenen dizisi Diriliş Ertuğrulda bu hafta; Ertuğrul’la, annesinin vedasında neler yaşanacak? Sungur Tekin alp başı olarak Ertuğrul’un alpları da götürmesine izin vermemesine Ertuğrul’un tepkisi ne olacak? Akça Bey’in Ertuğrul’a oynadığı oyun nedir? Göç kervanını nasıl bir tehlike bekliyor? Halime’yi hangi olay yıkar? Bütün bu soruların cevabı Diriliş 61. Bölümde.

Haberin Devamı

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 61. SON BÖLÜM İZLE

Haberin Devamı

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 61.BÖLÜM FRAGMANI

 

DİRİLİŞ ERTUĞRUL SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

TRT 1 ekranlarının fenomen dizisi Diriliş “Ertuğrul”un 60.Bölümünde Ertuğrul, Noyan’ı yakalayarak bir kez daha Saadettin Köpek’in oyununu bozmuştur. Ertuğrul, Noyan’ı öldürmediği gibi, Turgut’un öldürmesine de izin vermez. Bu karara öfkelenen Turgut, hem Ertuğrul’un yanından hem de obadan ayrılmıştır.   Ertuğrul ise Noyan’ı öldürmeyerek, Saadetin Köpek’le olan işbirliğini ortaya çıkarmak niyetindedir. Diğer yandan Noyan ve Boğaç’ın Ertuğrul’un eline geçtiğini öğrenen Saadetin Köpek, telaşlanır.

Noyan ve Boğaç’ın konuşması, bütün yaptıklarının ortaya çıkmasına neden olacaktır. Obada ise Tuğtekin ve Gökçe’nin yası devam etmektedir. Dodurgalılar Tuğtekin Bey’in yerine gelecek aday için çalışmalara başlamıştır. Artuk ve Akça Bey’in aday olduğu seçim bir hayli sert geçmiştir. Akça Bey Saadetin Köpek’in yardımlarıyla da Dodurgalılar’ın yeni beyi olmuştur. Ertuğrul, Sultan’a gitmeden önce Halime’yi almak için obaya gider. Sungur ise Gündoğdu’nun yardımıyla Yiğit’in peşine düşmüştür. Yiğit’in yerini bulan Sungur Tekin’le, alplar arasında arbede yaşanır.

Haberin Devamı

Bu sırada obadan geri dönen Ertuğrul, Noyan’ı öldürür.  Sungur Tekin’in şehzadeyi öldürmesine engel olmak için araya girer. Ancak yaşanan arbedede Sungur Tekin, ağır bir yara almıştır. TRT1 ekranlarının ilgiyle izlenen dizisi Diriliş Ertuğrulda bu hafta; Sungur Tekin’in durumu ne olacaktır? Sungur Tekin yaşayabilecek midir? Ertuğrul, neyle suçlanır? Gündoğdu’nun restine karşı Ertuğrul, hangi hamleyi yapar? Kayılar’ın yeni beyi kim olacak? Kardeşler arasında yaşanan gerilime Hayme’nin tepkisi ne olacaktır? Ertuğrul’un aldığı büyük karar nedir? Bütün bu soruların cevabı Diriliş 60. Bölümde.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 60. SON BÖLÜM İZLE

 DİRİLİŞ ERTUĞRUL HAYRANLARINA MÜJDE

Haberin Devamı

Diriliş Ertuğrul’un yapımcısı Mehmet Bozdağ, verdiği röportajda "Diriliş bitiyor" iddialarının doğru olmadığını, Diriliş'in Orhan ve Osman'a kadar devam etmesini istediğini söyledi. Mehmet Bozdağ, "Diriliş bitiyor" iddialarıyla ilgili olarak, "Bu tür iddialar doğru değil. Diriliş 3 sezon olarak tasarlanmıştı. Niyetim Osman ve Orhan’a kadar devam etmek. Bir kuruluş hikâyesini anlatmak istiyorum" dedi.

"Osmanlı Devleti’ni kuran kadro nasıl bir ruh dünyasına sahip, nasıl bir zihin dünyasına sahip, nasıl bir jeopolitik algısı var gibi temel sorulara verdiğim cevaplar var. Bunları anlatmak istiyorum" diyen Bozdağ, Diriliş Ertuğrul'un devamı olarak, "Diriliş Orhan" ve "Diriliş Osman" dizilerinin de müjdesini verdi.

Haberin Devamı

İki yıldır Alparslan filmi üzerinde çalıştığını söyleyen Bozdağ, "Alparslan dizi değil film olacak. Hayallerimi bu film süslüyor" dedi.

Öte yandan Diriliş Ertuğrul'un film olacağının müjdesini veren Bozdağ, "Dizilerde süreler maalesef 120 dakika olduğu için istediğimizi istediğimiz zaman diliminde, 1 haftada anlatamıyoruz. Çok büyük bir savaş sahnesi çekmek istiyoruz. Savaş sahnesinin bol olduğu büyük mücadelelerin olduğu bir film çekeceğiz." dedi. Malazgirt filminin vizyon tarihinin belli olmadığını, sadece senaryosunun hazır olduğunu söyleyen Bozdağ, "Peki aklınızda bir Alparslan var mı?" sorusu üzerine, "Var tabi ki ama sürpriz" cevabını verdi.

"Bir çok tarihi proje zihnimi meşgul ediyor. İçimdeki deli taylar rahat durmuyor. Bakalım kısmetimiz de hangi projeyi yapmak var" diyen Bozdağ, Malazgirt, Oğuz Kağan Destanı, İmam Maturidî, İmam Hanefî hazretleri, Hazret-i Peygamber ve Sahabe dönemiyle ilgili filmi yapmak istediğini açıkladı

 

BAKMADAN GEÇME!