Diriliş Ertuğrul dizisi 56. bölümde nefes kesen mücadele!

Güncelleme Tarihi:

Diriliş Ertuğrul dizisi 56. bölümde nefes kesen mücadele
Oluşturulma Tarihi: Nisan 23, 2016 09:23

Diriliş Ertuğrul 56. bölüm fragmanı ile herkesi meraklandırdı. Yeni bölümde ne olacak? Ertuğrul ve Noyan arasındaki savaş sürüyor. Diriliş Ertuğrul 56. bölüm fragmanı ve yeni bölümden ilk detayları sizler için derledik.

Haberin Devamı

Diriliş Ertuğrul herkesi ekrana kilitliyor. Çarşamba akşamı 55. bölümü ile ekrana gelen dizide Ertuğrul ve Noyan karşı karşıya geldi. Yiğit'in kararı ise herkesi şaşırttı. Diriliş Ertuğrul 56. bölüm fragmanı da yayınlandı. İşte yeni bölümden ilk görüntüler ve Diriliş Ertuğrul son bölümde yaşananlar..

Diriliş Ertuğrul yeni bölümü ile Çarşamba akşamı 20.00'de TRT 1'de..

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 56. BÖLÜM FRAGMANI

DİRİLİŞ ERTUĞRUL SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

 Ertuğrul hem obanın hainlerden temizlenmesi, hem de baharla birlikte göç etme vakitlerinin geldiğini düşünmektedir. Bizans sınırına göç etme fikrini toyda iki obanın da beylerine açıklar. Ancak iki obanın beyleri de Ertuğrul’un Bizans sınırına göç etme fikrine karşı çıkmışlardır. Ertuğrul ise annesine ve ağabeylerine, gerekirse Bizans sınırına tek başına gideceğini söyler. Bütün bu yaşanılanların dışında, Gündoğdu’nun kolundan dolayı alpbaşı görevini bırakmak zorunda kalması, Hayme’yi derinden üzmüştür. Gündoğdu, kolunu hekimlere göstermek için annesiyle birlikte Erzurum’a gider.

Haberin Devamı

Diğer yandan Saadettin Köpek, kendisine sığınan Goncagül ile yeni planlar yapar. Goncagül ve Noyan’ı Ertuğrul’a karşı kışkırtır. Saadettin Köpek, Noyan’dan, Yiğit ve Dündar’ın obaya gelmeden kaçırılmasını istemiştir.TRT1 ekranlarının ilgiyle izlenen dizisi Diriliş Ertuğrulda bu hafta; Noyan, Dündar ve Yiğit’i yakalayabilecek midir? Ertuğrul ve Noyan karşılaşmasında neler yaşanacak? Boğaç’ın, Saadettin Köpek’e ulaştırdığı haber nedir? Goncagül ve Noyan arasında neler yaşanacak? Yiğit’in herkesi sarsan kararı ne olacaktır? Bütün bu soruların cevabı Diriliş Ertuğrul 55. Bölümde.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL SON BÖLÜM İZLE

 

DİRİLİŞ ERTUĞRUL OYUNCULARI

Engin Altan Düzyatan – Ertuğrul
Kaan Taşaner – Gündoğdu
Hülya Darcan – Hayme Ana
Esra Bilgiç – Halime
Didem Balçın – Selcan
Burcu Kıratlı – Gökçe
Cengiz Coşkun – Turgut Alp
Cavit Çetin Güner – Doğan Bey
Nurettin Sönmez – Bamsı Beyrek
Osman Soykut – İbn-i Arabi
Fahri Öztezcan – İlyas Fakih
Arda Anarat – Dündar
Burak Temiz – Yiğit Alp
Gökhan Karacık – Derviş
Celal Al – Abdurrahman

 

BAKMADAN GEÇME!