Diriliş Ertuğrul 50. yeni bölüm fragmanında savaş kapıda! - izle

Güncelleme Tarihi:

Diriliş Ertuğrul 50. yeni bölüm fragmanında savaş kapıda - izle
Oluşturulma Tarihi: Mart 16, 2016 10:12

Ekranların reyting rekortmeni dizisi Diriliş Ertuğrul 50. bölümü ile bu akşam izleyici karşısına çıkacak. Yeni bölümde obada işler daha da karmaşık hale geliyor. Tuğtekin, babasının intikamını almaya ant içmiştir. Ertuğrul’un yeni planı ne? Yeni bölüm detayları ile ilgili merak edilenler haberimizde…

Haberin Devamı

Başrollerini Engin Altan Düzyatan, Kaan Taşaner, Hülya Darcan, Uğur güneş ve Didem Balçın gibi ünlü isimlerin paylaştığı Diriliş Ertuğrul, bu akşam izleyiciler ile 50. randevusuna çıkmaya hazırlanıyor.

Gerçekçi hikayesi ve etkileyici senaryosu ile her bölümünde izleyicileri kendine hayran bırakmayı başaran fenomen dizide bakalım bu hafta neler yaşanacak?

Yeni bölüm detayları ve neler yaşanacağını merak edenler için Diriliş Ertuğrul 50. bölüm fragmanı yayınlandı.

Diriliş Ertuğrul 50. bölüm fragmanı izle!

Diriliş Ertuğrul 50. bölümde neler olacak?

Dizinin son bölümünde Korkut Bey’in Aytolun ve Gümüştekin tarafından zehirlenerek öldürülmesi obada ortalığı karıştırmıştı. Bakalım bu bölümde neler yaşanacak?

Haberin Devamı

Ertuğrul, aklına takılan ne varsa her şeyi Gümüştekin’e söyler. İkili arasında yaşanan gerilim obada büyük bir felaketin habercisi olur.

Bu olay iki obayı karşı karşıya getirirken Ertuğrul’un Gündoğdu ile de aralarının açılmasına neden olur. Bu olaylar üzerine kızı Goncagül ile Gündoğdu’nun evlenmesinin doğru olmadığını düşünür. Hayme Ana da bu düğünün gerçekleşmemesi için elinden geleni yapar.

Öte yandan Aytolun ve Gümüştekin, Korkut Beyi öldürme planı yaparlar. Tuğtekin’in düğün gecesinde Aytolun ve Gümüştekin, planlarını uygulamaya başlar ancak Aytolun, suçlunun Banı Çiçek olduğunu söyler. Bu olay obada büyük yankı uyandırır.

Bunun üzerine Selcan bildiği her şeyi Ertuğrul’a anlatır. Tuğtekin’in babasının intikamını almak istemesi, Banuçiçek’i öldürmek istemesine karşın Ertuğrul Bey engel olunca, karşı karşıya gelirler.

Bu akşam saat 20:00’da TRT 1 ekranlarında yayınlanacak olan Diriliş Ertuğrul 50. bölümü sakın kaçırmayın!

DİRİLİŞ ERTUĞRUL OYUNCULARI

Engin Altan Düzyatan: Ertuğrul
Kaan Taşaner: Gündoğdu
Hülya Darcan: Hayme Ana
Esra Bilgiç: Halime
Didem Balçın: Selcan
Burcu Kıratlı: Gökçe
Cengiz Coşkun: Turgut Alp
Cavit Çetin Güner: Doğan Bey
Nurettin Sönmez: Bamsı Beyrek
Osman Soykut: İbn-i Arabi
Fahri Öztezcan: İlyas Fakih
Arda Anarat: Dündar
Burak Temiz: Yiğit Alp
Gökhan Karacık: Derviş
Celal Al: Abdurrahman

BAKMADAN GEÇME!