Diriliş Ertuğrul 48. yeni bölüm fragmanı için heyecan dorukta! - izle

Güncelleme Tarihi:

Diriliş Ertuğrul 48. yeni bölüm fragmanı için heyecan dorukta - izle
Oluşturulma Tarihi: Şubat 24, 2016 21:38

Televizyon dünyasının en çok izlenen dizilerinden Diriliş Ertuğrul 47. son bölümü ile geçtiğimiz saatlerde izleyici karşısına çıktı. Nefes kesen sahnelere tanık olduğumuz son bölümün ardından Diriliş Ertuğrul'un bir sonraki bölümü merak konusu oldu. Diriliş Ertuğrul 48. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Engin Altan Düzyatan, Kaan Taşaner, Hülya Darcan, Uğur Güneş ve Didem Balçın gibi güçlü oyuncu kadrosu ve etkileyici senaryosu ile izleyicilere muhteşem bir TV keyfi sunan Diriliş Ertuğrul 47. son bölümü ile bu akşam ekranlara geldi.

Dizinin gelecek hafta yayınlanacak olan yeni bölümü için heyecan dorukta. Diriliş Ertuğrul dizisinin yeni bölümünde neler yaşanacak? Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Merak konusu oldu.

Ancak sabırsızlıkla beklenilen yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Çok kısa zaman sonra yayınlanması bekleniyor.

Diriliş Ertuğrul 47. son bölümde neler oldu?

Dizinin son bölümünde Noyan’ın infaz edileceği sırada Sadettin Köpek’in gelmesi ortalığı karıştırmıştı. İzleyici Noyan’ın akıbetini merak etmeye başlamıştı. Dizinin yayınlanan yeni bölüm fragmanında Sadettin Köpek’in Noyan’ı götürdüğü görülüyor. Bakalım Sadettin Köpek’in Noyan ile ilgili planı ne?

Haberin Devamı

Dizinin geçen hafta ki bölümünde Gündoğdu, Selcan’ı kurtarma karşılığında Noyan’ı esir almıştı ve infaz etmek üzere onu oba meydanına getirmişti. Bu infazın gerçekleşmesindeki amaç Türkmen boylarına güç ve cesaret vermesidir. Bakalım bu infaz gerçekleşebilecek mi?

Sadettin Köpek’in obaya gelişindeki asıl sebep nedir? Onun duyurduğu haber obada nasıl bit etki yaratacaktır? Tangut’un planı nedir?

Sungur Tekin’in toyda beylere söylediği sır nedir? Babasına kızarak toyu terk eden Tuğtekin’in bunu yapmasındaki asıl amaç nedir?

BAKMADAN GEÇME!