Diriliş Ertuğrul 45. yeni bölüm fragmanı yayında - izle

Güncelleme Tarihi:

Diriliş Ertuğrul 45. yeni bölüm fragmanı yayında - izle
Oluşturulma Tarihi: Şubat 03, 2016 20:01

TRT 1'in fenomen dizisi Diriliş Ertuğrul yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Diriliş Ertuğrul 45. Bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak? Gelecek hafta izleyicisi ile buluşacak olan dizinin yeni bölümünde neler olacak? Detaylar haberimizde…

Haberin Devamı

Reyting sıralamalarında liderliği kimseye kaptırmayan sevilen dizi Diriliş Ertuğrul 3 Şubat Çarşamba akşamı 44. bölümü ile izleyici karşısına çıktı. Sürpriz bir final ile sonlanan son bölümün ardından gözler yeni bölüme çevrildi.

Diriliş Ertuğrul yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak? Gibi sorular gelmeye başladı. Peki; dizinin merak edilen 45. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak? İşte detaylar…

Gerek etkileyici senaryosu gerek güçlü oyuncu kadrosu ile izleyicilere muhteşem bir TV keyfi sunan Diriliş Ertuğrul’un sabırsızlıkla beklenilen yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

Diriliş "Ertuğrul" 45.Bölüm Fragmanı

Engin Altan Düzyatan, Kaan Taşaner, Hülya Darcan, Uğur Güneş ve Didem Balçın gibi güçlü oyuncu kadrosu ve etkileyici senaryosu ile izleyicilere muhteşem bir TV keyfi sunan Diriliş Ertuğrul ekranların en çok izlenen dizisi oldu. Her bölümü ile faklı izleyici üzerinde etki bırakan dizinin 44. bölümü bu akşam seyirciyle buluştu. Her hafta olduğu gibi dizi yine sürprizlerle doluydu. Olayların, entrikaların hiç dinmediği bir bölümün ardından şimdi de yeni bölümü merak konusu oldu.

Haberin Devamı

Diriliş Ertuğrul 44. Bölümde neler oldu?

Ertuğrul, abisi Sungur Tekin’in isteği üzerine Noyan’ın ordusu için düzenlenen baskına katılmayarak kervansaraya gider. Burada Ertuğrul ağabeyine kavuşur. Yapacaklarını, gizli planlarını ona tek tel anlatır. Kervansaray aniden Noyan’ın ordusunun baskınına uğrar. Bu baskında Sungur Tekin yaralanır.

Bu olay üzerine Ertuğrul, abisi Sungur Tekini obaya getirir. Yıllar sonra obaya ayak basan Sungur Tekin, bu dönüşü bakalım obada nasıl bir etki yaratacaktır? Noyan’ın baskını sırasında yaralanan Sungur Tekin iyileşebilecek mi? Yıllar sonra oğlunu karşısında gören Hayme Ana ne tepki verecek?

Diğer yandan Güneydoğu’nun yönetiminde düzenlenen operasyonda Moğol birliğine büyük bir darbe vurulur. Her iki oba beylerinin katıldığı bu baskın obada büyük bir coşku yaşatmıştır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!