Tarihi dizi Diriliş Ertuğrul'un yeni bölüm fragmanında sürpriz sahne! - izle

Güncelleme Tarihi:

Tarihi dizi Diriliş Ertuğrulun yeni bölüm fragmanında sürpriz sahne - izle
Oluşturulma Tarihi: Şubat 03, 2016 14:24

Reyting sıralamalarındaki başarısını haftalardır zirvede tutan tarihi dizi Diriliş Ertuğrul bu hafta 44. bölümü ile ekranlara gelecek. Bakalım bu hafta neler olacak? Diriliş Ertuğrul yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Merak edilenler haberimizde…

Haberin Devamı

Başrollerini Engin Altan Düzyatan, Kaan Taşaner, Hülya Darcan, Uğur güneş ve Didem Balçın gibi ünlü isimlerin paylaştığı Diriliş Ertuğrul, gerek oyuncu kadrosu ile gerek tarihin gerçeklerini anlatan konusu ile ekranların en çok izlenen dizisi oldu. Reytinglerde zirvede yer alan tarihi diziye Gazi Üniversitesi Öğrencileri tarafından “yılın en iyi dizisi, senaryosu ve yönetmeni” ödülleri layık görüldü.

İzleyicileri büyük merakla takip ettiği Diriliş Ertuğrul 44. Bölüm fragmanı yayınlandı! Heyecanın bir an bile dinmediği dizinin yayınlanan fragmanı nefes kesti. Bu akşam yeni bölümü ile takipçilerin karşısına çıkacak olan dizide Sungur Tekin obaya geliyor. Uzun bir aradan sonra yeniden yaşanan bu gelişme bakalım obada neleri değiştirecek? İşte detaylar…

Haberin Devamı

Güçlü oyuncu kadrosu ve etkileyici senaryosu ile izleyen herkesi kendine hayran bırakan dizinin yeni bölümünde bakalım nelere tanık olacağız.

Diriliş "Ertuğrul" 44.Bölüm Fragmanı

Diriliş Ertuğrul 44. Bölümde neler olacak?

Ertuğrul, abisi Sungur Tekin’in isteği üzerine Noyan’ın ordusu için düzenlenen baskına katılmayarak kervansaraya gider. Burada Ertuğrul ağabeyine kavuşur. Yapacaklarını, gizli planlarını ona tek tel anlatır. Kervansaray aniden Noyan’ın ordusunun baskınına uğrar. Bu baskında Sungur Tekin yaralanır.

Bu olay üzerine Ertuğrul, abisi Sungur Tekini obaya getirir. Yıllar sonra obaya ayak basan Sungur Tekin, bu dönüşü bakalım obada nasıl bir etki yaratacaktır? Noyan’ın baskını sırasında yaralanan Sungur Tekin iyileşebilecek mi? Yıllar sonra oğlunu karşısında gören Hayme Ana ne tepki verecek?

Diğer yandan Güneydoğu’nun yönetiminde düzenlenen operasyonda Moğol birliğine büyük bir darbe vurulur. Her iki oba beylerinin katıldığı bu baskın obada büyük bir coşku yaşatmıştır.

Oba için yaptığı planlarda Noyan’a kim yardım etti? Hamza, Gündoğdu’ya Sungur Tekin’le ilgili hangi sırrı söyler? Kolyenin peşine düşen Selcan’ın yeni hamlesi ne olacaktır? Tüm bu soruların cevabını bu akşam yeni bölümü ile ekranlara gelecek olan Diriliş Ertuğrul’da. Sakın kaçırmayın…

Haberin Devamı

Diriliş "Ertuğrul" 43.Bölüm

Diriliş Ertuğrul 43. Bölümde neler oldu?

Tuğtekin, sürpriz bir şekilde obaya geri dönerek her şeyi açıklar. Bu açıklama ile iki oba arasında yıllardan beri süre gelen küslüğü, kırgınlıkları ve kavgaları noktalayacaktır. Oba’da huzur hakim olmuştur. Kayı ve Dodurga boyları arasında yaşanan bu barışma Noyan’ın bütün palanını suya düşürür.

Yapılan gizli planları öğrenen Ertuğrul’un bundan sonraki hamlesi bakalım ne olacak? Noyan’ın mekanına baskın yapılır. Bakalım baskın sonucunda bizi hangi sürprizler bekliyor.

Ertuğrul, kervansarayda kimlerle görüşecek? Ertuğrul ile görüşmeye gelen kişinin beraberinde getirdiği emanet nedir?

Haberin Devamı

Gelen kişi Ertuğrul’dan hangi konuda yardım ister? Noyan’ı şaşkına çevirecek olay nedir? Ertuğrul obaya kimi getirecek? Tüm bu soruların cevabını bu akşam ekranlara gelen Diriliş Ertuğrul 43. Bölümünde bulabilirsiniz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!