Diriliş Ertuğrul 43. bölüm fragmanı yayında! – İzle

Güncelleme Tarihi:

Diriliş Ertuğrul 43. bölüm fragmanı yayında – İzle
Oluşturulma Tarihi: Ocak 26, 2016 17:41

TRT 1 ekranlarının reyting rekorları kıran dizisi Diriliş Ertuğrul, yeni bölüm fragmanını yayınladı. Her hafta büyük bir merakla beklenen Diriliş Ertuğrul’da nefes kesen sahneler izleyiciye heyecanla anlar yaşatıyor. Diriliş Ertuğrul 43. bölümde neler olacak? Tüm detaylar haberimizde...

Haberin Devamı

Geçtiğimiz hafta diziye yeni isimler dahil olmuş ve yeni gelişmeler yaşanmıştı. Diriliş Ertuğrul 43. Bölüm fragmanı ise çok geçmeden yayınlandı. Başrollerini Engin Altan Düzyatan, Kaan Taşaner ve Hülya Darcan’ın paylaştığı dizide neler yaşanacak?

Her bölümünde entrika ve heyecanın eksik olmadığı Diriliş Ertuğrul 43. bölümde Noyan uzunca zamandır beklediği intikamını alıyor. Ama nasıl?

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 43. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Kimsenin beklemediği bir biçimde ortaya çıkan Tuğtekin her şeyi açıklamak için zaman kollamaktadır. Tuğtekin’in ortaya çıkmasıyla beraber uzun süredir iki oba arasında yaşanan gerginlik de sona erer ve obaya huzur gelir. Noyan’ın planları Kayı ve Dodurga boyları arasındaki birlikle bozulurken Ertuğrul, yeni hamlelerini planlamaya başlar. Ancak diğer tarafta Noyan da yeni planlar yapmaktadır ve bu plan Ertuğrul’a büyük bir darbe indirecektir.

Haberin Devamı

DİRİLİŞ ERTUĞRUL ÖNCEKİ BÖLÜMDE NE YAŞANMIŞTI?

İdamdan son anda kurtulan Ertuğrul’un maceraları devam ederken. Tuğtekin de obaya gelerek Kocabaş’ın ihanetini açıkladı. Tuğtekin’in açıklamasıyla beraber iki oba arasındaki gerginlik azalırken, düğün hazırlıkları da kaldığı yerden devam etti.

Kendisine atılan suçlardan da sıyrılan Ertuğrul, planlarını hayata geçirmek için çalışmaya başladı.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 43. BÖLÜM FRAGMANI

DİRİLİŞ Ertuğrul yeni bölümüyle 27 Ocak Çarşamba akşamı TRT1 ekranlarında olacak.

BAKMADAN GEÇME!