Diriliş Ertuğrul 42. bölüm fragmanı izle

Güncelleme Tarihi:

Diriliş Ertuğrul 42. bölüm fragmanı izle
Oluşturulma Tarihi: Ocak 13, 2016 23:18

TV ekranlarının fenomen dizisi Diriliş Ertuğrul 42. bölüm fragmanı yayınlandı. 20 Ocak Çarşamba akşamı TRT 1'de yayınlanacak Diriliş Ertuğrul 42. bölüm fragmanı yine izlenme rekorları kıracak gibi görünüyor. Peki; Diriliş Ertuğrul 42. yeni bölümünde neler olacak? İşte detaylar...

Haberin Devamı

TV ekranlarının fenomen dizisi Diriliş Ertuğrul 42. bölüm fragmanı yayınlandı. 20 Ocak Çarşamba akşamı TRT 1'de yayınlanacak Diriliş Ertuğrul 42. bölüm fragmanı yine izlenme rekorları kıracak gibi görünüyor.

Peki; Diriliş Ertuğrul 42. yeni bölümünde neler olacak? Bu sorunun cevabı az önce yayınlanan Diriliş "Ertuğrul" 42 Bölüm Tanıtımı fragmanında gizli...

İşte Diriliş Ertuğrul 42. bölümünde dikkat çeken detaylar;

Sungurtekin ile Halime Hatun'u kurtarmak için harekete geçen Ertuğrul Bey yetişebilecek mi? Noyan'ın adamı Tangut ve Sadettin, Karabey Sungurtekin ile karşılaşında neler olacak?, Ertuğrul ve alpleri içerisinde bulundukları olaylardan sağ salim kurtulabilecekler mi?, Ertuğrul Bey Noyan'a saldıracak mı?

Diriliş 'Ertuğrul' yeni bölümü şimdi tüm izleyicileri tarafında merakla bekleniyor. 20 Ocak'ta yayınlanacak olan Diriliş Ertuğrul dizisi yeni bölümünde yaşanacaklara dair ipucu veren fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz.

Haberin Devamı

Diriliş Ertuğrul 42. bölüm fragmanı

DİRİLİŞ ERTUĞRUL'DA ÖNCEKİ BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ertuğrul, Tuğtekin ve alplerinin katili olmadığını kanıtlamak için kendi isteğiyle obaya gelip yargılanmak istemiştir. Ancak işler Ertuğrul’un istediği gibi gitmez. Toyda Ertuğrul hakkında ölüm kararı çıkmıştır. Noyan yine boş durmamış öldürülmeleri pahasına askerlerini obaya yollamıştır. Bu durum Ertuğrul’a karşı olanların daha fazla destek bulmasına neden olmuştur. 

Diriliş Ertuğrul 42. bölüm fragmanı izle

DİRİLİŞ ERTUĞRUL DİZİSİNİN KONUSU

13. Yüzyıl… Dünya yeni kudretini arıyordu. Ve Anadolu, emperyallerin kavgaya tutuştuğu bir diyardı. 1071’de Türklerin girdiği bu topraklara şimdi, Haçlılar ve Moğollar da ortak olmak istiyordu. Akdeniz, Karadeniz, Balkanlar, Kafkasya ve Mezopotamya yeni sahibini arıyordu. İşte bu yangın yerinde, bizim hikayemizin kahramanı Ertuğrul da, 400 çadırlık obasına bir yurt arıyordu.

Yıllardır yersiz ve yurtsuz kalan Kayılar, Ertuğrul’dan acılarına, çilelerine ve yolculuklarına son verecek bir yurt istiyordu. Ertuğrul, göğü çadır, yeri yatak eyleyerek zor bir mücadeleye talip oldu. Tapınak Şövalyeleri ve vahşi Moğollar onun en büyük düşmanlarıydı.

Haberin Devamı

Ertuğrul, ümitlerin tükendiği bir çağda nice zorluğa göğüs gererek, azmi ve sabrı sayesinde düşmanlarını yendi ve Kayı boyuna bir yurt verdi. Bu yurtta üç kıtada altı asır hüküm sürecek olan dünyanın en ihtişamlı devleti Osmanlı İmparatorluğu kuruldu.

BAKMADAN GEÇME!