Diriliş Ertuğrul 3. sezon ilk bölümü ne zaman yayınlanacak?

Güncelleme Tarihi:

Diriliş Ertuğrul 3. sezon ilk bölümü ne zaman yayınlanacak
Oluşturulma Tarihi: Ekim 20, 2016 18:38

Diriliş Ertuğrul 3. sezon ilk bölümüyle ne zaman ekranlarda yer alacağı herkes tarafından merak konusu oldu. TRT 1 ekranlarının heyecan verici ve Osmanlı tarihinin doğuşunu anlatan dizinin ilk bölüm fragmanı yayınlandı. Sevilen dizinin yeni sezonunun ne zaman yayınlanacağı yapımcı Mehmet Bozdağ tarafından açıklandı. Peki, Diriliş Ertuğrul ne zaman başlayacak?

Haberin Devamı

TRT 1 ekranlarının heyecan seviyesi yüksek dizisi Diriliş Ertuğrul 3. sezon ilk bölümüyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. İzleyicileri tarafından günlerdir merakla beklenen Diriliş Ertuğrul, yeni bölümleriyle nihayet ekranlara dönüyor. Dizinin yapımcısı Mehmet Bozdağ dizinin 26 Ekim'de yeni bölümüyle ekranlara geleceğini açıklamıştı.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL DİZİSİNİN KONUSU

Moğollarla zorlu bir mücadele veren Ertuğrul Bey, kutlu davasının peşinden gidebilmek için kardeşlerinden ayrılmak zorunda kalmıştı. Ertuğrul Bey’e inanan Kayılar, bu ayrılığın ardından yollara düştüler. Çetin geçen koşullarda Karacadağ sınırlarına kadar ilerleyen Kayıları burada bambaşka bir dünya bekliyordu. Yeni yurtları onlara farklı bir iklim, farklı topraklar ve farklı insanlar sunacaktı. Ertuğrul Bey, kutlu davasına giden yolda daha güçlü ve daha acımasız düşmanları olacağının farkındaydı. Peki, yeni düşmanlarını alt edebilmek için kılıcının keskinliği yetecek miydi?

Haberin Devamı

Ertuğrul Bey artık başka bir dünyadaydı. Ve bu dünya da at koşturmak daha çok akıl, cesaret ve sabır istiyordu. Karşısına daha güçlü ve daha acımasız olarak çıkan Tapınakçılar, Ertuğrul Bey’i zafer için yeni yöntemler bulmaya zorlayacaktı. Zira Tapınakçıların gizli eli olan Simon bir kılıç darbesiyle öldürülemeyecek kadar zeki ve güçlüydü. Üstelik Simon yalnız da olmayacaktı. Ertuğrul Bey, Simon’a destek olan Müslümanları öğrendiğinde ne yapacaktı? Ertuğrul Bey, kılıçların sustuğu, akıl oyunlarının konuştuğu bir cehennemin içindedir

DİRİLİŞ ERTUĞRUL YENİ SEZON FRAGMANI

DİRİLİŞ ERTUĞRUL DİZİSİNE BU SEZON DAHİL OLAN OYUNCULAR

TRT 1 ekranlarında yayınlanan başrollerini Engin Altan Düzyatan, Cengiz Coşkun ve Hülya Darcan gibi ünlü isimlerin yer aldığı 'Dirişiş Ertuğrul' dizisine yeni oyuncular katıldı.

26 Ekim Çarşamba günü üçüncü sezonuyla ekrana gelecek dizinin yeni ve eski oyuncuları kamera karşısına geçti...

ERTUĞRUL (Engin Altan Düzyatan)

Süleyman Şah’ın ikinci evladı olan Ertuğrul, kahramanlara has olan kişilik kumaşını çocuk yaşlarından itibaren kuşanan bir yiğittir. O, hayalleri ve idealleri uğruna her türlü kavganın içine dalabilen, hiçbir zalime boyun eğmeyen, mazluma kılıç vurmayan, adaleti tesis için ölümü göze alabilen bir yiğittir…

Haberin Devamı

HALİME (Esra Bilgiç)

Kaçak bir Türkmen şehzadesinin dünya güzeli kızıdır. Selçuklu sarayında yetişmiştir. Fedakâr, anlayışlı ve vakur bir kız olan Halime, sabrı ve zekâsı sayesinde birçok problemin üstesinden gelir.

HAYME ANA (Hülya Darcan)

Boy veren ve Kayı’yı bir arada tutan mayadır Hayme Ana. Hayme, oğlu Ertuğrul’un yolculuğunda, ona dualarıyla eşlik eyleyen eli öpülesi kadındır. İdareci yönü sayesinde meydana gelen her türlü ayrışmayı engelleyebilir.

DOĞAN ALP (Cavit Çetin Güner)

İsmiyle müsemmadır. İyi bir iz sürücüdür. İklimi, araziyi, bitkiyi ve coğrafyayı tanır. Doğan Alp, nice zorlu şartlarda bir çözüm bulma yeteneğine sahiptir. Ertuğrul’un can yoldaşı ve en güvendiği alpları arasındadır. Mizah yönü kuvvetlidir.

Haberin Devamı

BAMSI BEYREK (Nurettin Sönmez)

Kayı gençleri içerisinde iyi derece kılıç kullanan bir yiğittir. İri cüssesi ve cesareti onu zorlu dövüşlerde ön plana çıkarır. Onun bu korkutucu görüntüsü altında ise iyi bir kalbi vardır. Bamsı Beyrek, Ertuğrul Bey’e koşulsuz bir sadakatle bağlıdır. Çift kılıçla savaşabilen korkusuz bir alptır.

TURGUT ALP (Cengiz Coşkun)

Ertuğrul Bey’in en iyi dövüşen alplarından biridir. Zeki, sabırlı ve ketum bir yapıya sahiptir. Güçlü ve mücadeleci yapısı ona dövüşlerde avantaj sağlar. Dövüşler de balta kullanması, onu diğer alplardan ayıran bir özelliktir.

ARTUK (Ayberk Pekcan)

Kayı obasındaki en ahlaklı ve faziletli beyidir. Tıp alanındaki ustalığı ve eğitimi onu akıl danışılan saygın biri yapar. Artuk her zaman sadık ve cesur biri olmuştur.

BAKMADAN GEÇME!