Devlerin buluşması

Güncelleme Tarihi:

Devlerin buluşması
Oluşturulma Tarihi: Ocak 19, 2006 00:00

Hollywood’un iki efsane ismi Paul Newman ve Robert Redford, 40 yıl aradan sonra kamera önünde buluştular. Bir belgeselde birlikte rol alan iki usta oyuncu, dostluklarını Hello dergisine anlattı.

Paul Newman ve Robert Redford, "Butch Cassidy ve Sundance Kid" filminde rol arkadaşı olarak kamera karşısına geçtikleri günleri dünmüş gibi anımsıyorlar.

Bu filmde başlattıkları dostluklarını, çok sık görüşmeseler de devam ettiriyorlar.

68 yaşındaki Robert Redford ve 80 yaşındaki Paul Newman, şimdilerde yıllar sonra tekrar kamera karşısında buluşmanın heyecanını yaşıyorlar. İki ihtiyar delikanlı, bir belgesel için birlikte kamera karşısına geçtiler.

SIRADA FİLM VAR

Robert Redford, proje hakkında fazla bilgi vermek istemediğini söylerken eski dostuna takılmayı da ihmal etmiyor. "Paul Newman, konuşma metinlerini ezberleyebilir umarım" sözlerine eski dostu Newman, sadece gülümsüyor.

Paul Newman, aslında sinemayı bırakmak niyetinde. Ama emekli olmadan önce yakın dostu Robert Redford’la bu belgesel dışında bir film projesinde de bir araya gelmeyi arzuluyor. İki usta oyuncunun hayranları da büyük bir merakla devlerin büyük buluşmasını bekliyor.

Altın Küre aldı

Paul Newman, "Empire Falls" dizisindeki rolüyle Altın Küre’de en iyi yardımcı erkek oyuncu ödülü kazandı. Oyunculuğu bırakmayı düşünen Newman’ın, bu başarı sonrasında gerçekten emekli olup olmayacağı merak konusu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!