Dev buluşma

Güncelleme Tarihi:

Dev buluşma
Oluşturulma Tarihi: Şubat 14, 2011 01:00

Hürriyet’in “Aile İçi Şiddete Son” kampanyası kapsamında üç yıldır düzenlediği konserler, bu yıl Nilüfer’le devam ediyor.

Haberin Devamı

 9 Mart’taki konserde, Nilüfer’e yeni albümünde eşlik eden rock’çılar da sahneye çıkacak.


Dev buluşma
Aile içi şiddet, tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’nin de önde gelen sorunlarından biri. Hürriyet Gazetesi bu konuya dikkat çekmek ve çözümüne katkıda bulunabilmek için 2004 yılında “Aile İçi Şiddete Son” kampanyasını başlattı. 2007 yılında da aile içinde kötü muamele ve şiddete maruz kalan kadınlara hukuki, psikolojik ve güvenlikle ilgili destek sağlamak amacıyla Acil Yardım Hattı hizmete açıldı.

Gelir, Acil Yardım Hattı’na

Aile İçi Şiddet Acil Yardım Hattı’nın kullanma bilincinin artırılması ve sürdürülebilirliği için maddi katkı sağlanması amacıyla üç yıldır Türkiye’nin önde gelen sanatçıları konserler veriyor. Geleneksel hale gelen konser organizasyonunda bu yıl, Türkiye’nin en güçlü seslerinden Nilüfer sahneye çıkacak. Ünlü sanatçı, son albümü “12 Düet”te kendisine eşlik eden rock’çılarla birlikte unutulmaz bir konsere imza atacak. 9 Mart Çarşamba günü İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek konserin tüm geliri, Aile İçi Şiddet Acil Yardım Hattı’na aktarılmak üzere Aralık Derneği’ne bağışlanacak.

Kimler sahneye çıkacak
Dev buluşma


Nilüfer’e sahnede Şebnem Ferah, Yüksek Sadakat, Malt, Gece Yolcuları, Ogün Sanlısoy, Badem, Hayko Cepkin, Candaş/Cingi/Ruacan, Rashit, TNK ve 4x4 eşlik edecek. Sanatçılar, Most Production imzasıyla gerçekleştirilen organizasyona ücret almadan destek verecek. Rixos Otelleri tarafından işletilen İstanbul Kongre Merkezi de mekân destekçisi olarak kampanyaya katkıda bulunacak. Konser biletleri Biletix’te satışa sunuldu.

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!