Detroit Fuarı lüks araç showroom'una dönüştü

Güncelleme Tarihi:

Detroit Fuarı lüks araç showroomuna dönüştü
Oluşturulma Tarihi: Ocak 11, 2016 20:47

Detroit Otomobil Fuarı’nda, yeni Mercedes E Serisi, Volvo S90 ve BMW X4 M dikkat çekti. Fuarda 50’si dünya lansmanı olmak üzere 100 yeni modelin tanıtımı yapılacak. Detroit Fuarı'nda hangi markalar yer alacak?

Haberin Devamı

Ekonomide yaşanan pozitif rüzgarı arkasına alan lüks markalar, Detroit’te düzenlenen, 2016'nın ilk fuarı Uluslararası Kuzey Amerika Otomobil Fuarı’nda (NAIAS) yeni modellerin lansmanını gerçekleştirecek.  

Lüks araçların showroomu haline gelen fuarda 50’si dünya lansmanı olmak üzere 100 yeni araç modeli tanıtılacak. Detroit’te dün kapılarını basına ve medyaya açan fuara, 850 bine yakın ziyaretçi bekleniyor. İlk olarak 1907’de düzenlenen, 1989’dan itibaren uluslararası hale gelen Detroit Otomobil Fuarı, 24 Ocak’a kadar ziyaret edilebilecek.

Detroit Fuarı lüks araç showroomuna dönüştü

LÜKS MARKALAR DETROİT'TE GÖVDE GÖSTERİSİ YAPACAK

Detroit’te yeni modellerini sergileyecek olan lüks markalar arasında Mercedes-Benz, Hyundai, Aston Martin, Lincoln, Infiniti, BMW, Acura, Lexus, Porsche, Audi ve Toyota yer alıyor. Yeni modellerini ilk kez görücüye çıkaracak lüks markalar, fuarda gövde gösterisi yapacak.

Haberin Devamı

Dünyanın en büyük otomobiv pazarı olan ABD, 2008’de yaşanan küresel kriz sonrasında bu ünvanı Çin’e kaptırmıştı. ABD’de 2009’da 10.4 milyon adede kadar gerileyen otomobil satışları, 2015’te 17 milyon adedi geçti. 2015'te krizin yaralarını sararak, Detroit şehrini iflastan kurtaran NAIAS 2016’ın şehre 500 milyon dolarlık bir ekonomi yaratması bekleniyor.

YENİ MODELLER İLK KEZ GÖRÜCÜYE ÇIKACAK

Fuarda;  İsveçli Volvo yeni modeli S90, Mercedes- Benz ise yeni E Serisi, Hyundai yeni lüks markası Genesis'in ilk modeli G90'ın ilk kez Detroit'te dünya lansmanı yapılacak. Mercedes-Benz, S Serisi’ne karıştırılacak kadar benzeyen ve çok sayıda yeni teknoloji kullanılan E serisinin yanı sıra yeni SLC ve 621 beygir gücünde 5.5 litrelik V12 motorla donatılan AMG S65 Cabrio'yu Detroit'te tanıtacak. 

BMW, 370 beygir gücünde 3.0 litrelik benzinli motora sahip yeni M2 Coupe modelini, Porsche en hızlı modelleri arasında yer alan 572 beygir güç üreten 911 Turbo S modelini, fuarda ilk kez görücüye çıkaracak. .

Haberin Devamı

Toyota’nın lüks otomobil markası Lexus’un yeni spor modeli LC,  Volvo Cars'ın lüks sınıfta S80 modelinin yerini alacak, en önemli kozu olan yeni S90, Audi'nin hidrojenli Q6 h-tron konsepti, Detroit Fuarı’nda sergilenecek.

Detroit Fuarı lüks araç showroomuna dönüştü

BAKMADAN GEÇME!