Destek için galadayım

Güncelleme Tarihi:

Destek için galadayım
Oluşturulma Tarihi: Ocak 06, 2012 03:00

Kadına yönelik şiddete dikkat çeken “Kurtuluş Son Durak” filminin galası önceki akşam yapıldı. Geceye katılanlara pembe fular hediye edildi.

Haberin Devamı

GALADAN FOTOĞRAFLAR          

DEMET AKBAĞ'DAN ERMENİCE TÜRKÜ / WEB TV  

Barış Pirhasan’ın yazdığı, Yusuf Pirhasan’ın yönettiği “Kurtuluş Son Durak” filminin galası önceki akşam Kanyon Cinebonus’ta yapıldı. Demet Akbağ, Belçim Bilgin, Asuman Dabak, Nihal Yalçın, Ayten Soykök ve Damla Sönmez’in rol aldığı, kadına yönelik şiddete dikkat çeken filmin galası, ünlü isimleri ağırladı.
      
GALAYA YILDIZ YAĞDI       

Geceye katılanlar arasında Özge Borak-Ata Demirer, Yılmaz Erdoğan ve kızı Berfin Erdoğan, Demet-İbrahim Kutluay, Belma Canciğer-Gani Müjde, Nihat Odabaşı, Cemil İpekçi, Serenay Sarıkaya, Hepsi grubu, Deniz Seki, Ezgi Asaroğlu ve İlhan Şeşen de vardı.

BAŞROLDE FULAR VARDI

Filmin simgesi olan pembe fular, galada da başroldeydi. Gecenin sonunda oyuncular ve misafirlere pembe fular armağan edildi. Bu fularlar önümüzdeki günlerde Morhipo.com üzerinden de satışa sunulacak. Elde edilecek gelir, “En Güzel Alışveriş Bahanesi: Paylaştık” projesi kapsamında çeşitli sivil toplum kuruluşlarına aktarılacak.

Bugün vizyonda

“Kurtuluş Son Durak”, bugün vizyona giriyor. Filmde, nikâhına iki hafta kala nişanlısı tarafından terk edilen psikolog Eylem’in yeni bir mahalleye taşınmasıyla başlayan öyküsü anlatılıyor. Burada sıradan hayatlar yaşıyor gibi görünen sıra dışı kadınlar, Eylem’in hayatını baştan aşağıya değiştiriyor. Eylem de onların yaşamlarını sorgulamalarına neden oluyor.

Haberin Devamı

Kara komedi

Galaya nişanlısı Özge Borak’la katılan Ata Demirer, “Film çok güzeldi, kara komedi iyi yansıtılmış” dedi.

Kadına şiddete son

Yılmaz Erdoğan, eşi Belçim Bilgin’in de rol aldığı film için “Kadına şiddet konusu güzel bir şekilde ele alınmış” diye konuştu.

Evlilik sinyali

Futbolcu Ali Turan’la ilişki yaşayan Deniz Seki, “2012’de kardeşim evleniyor, ardından da ben evlenirim” dedi.

Davam sürüyor

“Leyla ile Mecnun” dizisinde oynarken rol arkadaşı Ushan Çakır tarafından şiddete maruz kalan Ezgi Asaroğlu da galadaydı. Genç oyuncu, “Kadına şiddeti unutturmamak adına böyle filmlere destek veriyoruz. Ben de bu yüzden buradayım. Davam da yargı sürecinde, ben üzerime düşeni sonuna kadar yaptığımı düşünüyorum” dedi.    

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!