O Ses Türkiye’de kazanamadı, O Ses Fransa’da kazandı!

Güncelleme Tarihi:

O Ses Türkiye’de kazanamadı, O Ses Fransa’da kazandı
Oluşturulma Tarihi: Mart 09, 2016 15:42

Televizyon ekranlarının fenomen yarışma programı O Ses Türkiye’ye katılarak şansını deneyen, ancak elenmekten kurtulamayan Derya Yıldırım, yarışmanın O Ses Fransa versiyonunda kazandı! Detaylar haberimizde…

Haberin Devamı

Sunuculuğunu Acun Ilıcalı’nın üstlendiği O Ses Türkiye yarışmasına katılarak elenen Derya Yıldırım, şansını bir de Fransa’da denemek istedi. Yıldırım, O Ses Türkiye yarışmasının Fransa versiyonu “The Voice”’ta kazanan isim oldu.

O Ses Türkiye’de Jüri Üyeleri Dönmemişti!

O Ses Türkiye yarışmasına katılarak “Sultan Süleyman” isimli şarkıyı seslendiren Yıldırım’a hiç bir jüri üyesi dönmemişti. Bu sebeple Yıldırım elenmişti. Yıldırım için dönmeyen jüri üyeleri, kendisine neden bir Fransızca şarkı tercih etmediğini sormuşlardı. Bu soru üzerine Yıldırım, ikinci kez yarışmaya katıldığını ve ilk denemesinde o dönemde çok popüler olan “Zaz” isimli şarkıcıdan Fransızca “Je Veux” şarkısını seslendirdiğini belirtmişti.

Haberin Devamı

Bir Daha O Ses Türkiye’ye katılmayacağım!

Yıldırım’ın sözleri karşısında şaşıran jüri üyeleri ikinci kez de dönmediklerinde pişman olmuşlar ve Yıldırım'ı 3. kez yarışması için ikna etmeye çalışmışlardı. Ancak Yıldırım bu teklifi reddetmiş ve bir daha “O Ses Türkiye”ye katılmayacağını açıklamıştı.

3 Yıl Sonra Fransa Versiyonunda Kazandı!

O Ses Türkiye yarışmasından elenmesinin ardından, yaklaşık 3 yıl sonra, O Ses Türkiye Yarışması’nın Fransa versiyonunda şansını denemek isteyen Yıldırım, O Ses Türkiye’nin Fransa versiyonuna katılarak, “Christine and the Queens”in “Paradis Perdus” (Kayıp Cennetler) adlı şarkısını piyano çalarak seslendirdi.

Büyük Beğeni Topladı! O Zazie’yi Seçti!

Performansı büyük beğeni toplayan 19 yaşındaki Yıldırım için bütün juri üyeleri döndü. Yıldırım ise jüri üyelerinden Fransız şarkıcı, söz yazarı ve eski manken Zazie’yi seçti.

BAKMADAN GEÇME!