Oktay Kaynarca Deniz Çakır aşkının ilk fotoğrafı

Güncelleme Tarihi:

Oktay Kaynarca Deniz Çakır aşkının ilk fotoğrafı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 27, 2016 20:03

Ekranların sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın Hızır'ı ve Meryem’i geçen günlerde objektiflereyakalandı. Dizinin taze aşıkları Oktay Kaynarca ve Deniz Çakır, ilk kez birlikte görüntülendi. Çiçeği burnunda sevgililer Oktay Kaynarca’nın evinden çıkarken kameralara yakalandı. İşte detaylar!

Haberin Devamı

Yayınlandığı ilk günden bu yana izlenme rekoru kıran, gerek oyuncu kadrosu gerek senaryosu ile birçok izleyicinin gönlünü fetheden muhteşem dizi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’daki aşk gerçek oldu.

Dizide evli olan Hızır ve Meryem karakterlerine can veren sinema ve televizyon dünyasının iki başarılı oyuncusu Oktay Kaynarca ve Deniz Çakır, dizide rol yaptıkları aşkı gerçek hayata taşıdılar. Başarılı oyuncuların rol arkadaşlıkları aşka dönüştü.

Oktay Kaynarca Deniz Çakır aşkının ilk fotoğrafı

Dizide birbirini çok seven karı kocayı canlandıran Oktay Kaynarca ve Deniz Çakır, birlikte ilk kez böyşe kameralara poz verdi. Oktay Kaynarca’nın evinden çıkarken görüntülenen çiftin evden çıkmadan gazetecilerin olup olmadığını önceden kontrol ettiği öğrenildi. Araca binerken sette giyecekleri kıyafetleri şoföre teslim ederek hızlıca arabaya bindi ve oradan uzaklaştı.

Haberin Devamı

Yaklaşık iki aydır aşk hayatı yaşayan ünlü çift, ilk kez birlikte görüntülendi. Önceki gün Oktay Kaynarca’nın evinden birlikte çıkarken objektiflere yakalan ikili, karlı havada şoförün kullandığı araç ile birlikte dizi setine gitti.

Oktay Kaynarca Deniz Çakır aşkının ilk fotoğrafı

Deniz Çakır Kimdir?

31 Aralık 1981 Ankara doğumludur. Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nden mezun olan Deniz Çakır, çok küçük yaşlardan beri oyunculuğa ilgi duymuştur. İzleyici olarak gittiği bir oyunda Zeynep Eronat’ın performansından etkilenerek oyuncu olmaya karar vermiştir. O yıllarda Deniz Çakır’a Cihan Ünal gibi değerli isim oyunculuk eğitimi vermiştir.

İlk profesyonel oyunculuk deneyimini Kadın İsterse isimli dizide yaşamıştır. Bu dizide her ne kadar yardımcı rolde oynasa da Hülya Avşar ve hocası Cihan Ünal gibi usta isimler ile ortak projede yer almak Deniz Çakır için iyi bir deneyim olmuştur.

Daha sonra İki Arada Aşk dizisinde başrol olarak ekranlara geldi. O yıllarda ileride oyunculuğu hakkıyla yerine getiren başarılı biri olacağını ortaya koyan Çakır, daha sonra İşte Benim dizisine geçmiştir.

Haberin Devamı

Ancak Deniz Çakır için oyunculuk kariyerinde dönüm noktası Reşat Nuri Güntekin’in romanından uyaranan Yaprak Dökümü dizisi olmuştur. Bu dizi ile birlikte popülerliğini zirveye taşıyan güzel oyuncu, ardından birçok dizi ve filmde karşımıza çıkmıştır.

2008 yılında Özlem Akova yönetmenliğinde çekilen Kako Si? Filminde başrolde yer aldı. 2010 yılında İsmail Cem Televizyon Ödülleri’nde En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu- Dram ödülünün sahibi oldu. Emre Şahin’in 40 isimli sinema filminde bir kez daha başrol olmuştur.

Sinema ve televizyon yapımlarının yanı sıra tiyatro oyunculuğunda da başarılı işler ortaya koyan Deniz Çakır, Aşk Sözleri isimli oyunda yer almıştır. Bu oyunda sergilediği performansı ile de Afife Jale Ödülleri’ne layık görüldü. Birçok filmde de seslendirme yapmıştır.

Haberin Devamı

Yeniden sinema dünyasına dönüş yapan Çakır, Özcan Deniz’in yönetmenliğinde çekilen Ya Sonra isimli filmde Özcan Deniz ile başrolde yer almıştır. 2011 yılında İffet dizisinde sevenlerinin karşısına çıkan güzel oyuncu Şah Sultan karakterinde Muhteşem Yüzyıl dizisinde ekranlara gelmiştir.

Oktay Kaynarca Deniz Çakır aşkının ilk fotoğrafı

Oktay Kaynarca Kimdir?

27 Ocak 1965 İstanbul doğumlu olan Oktay Kaynarca, oyunculuk yapmaktadır. Çocukluk yıllarında bir süre Berlin’de yaşamıştır. Üniversite eğitimi almadan önce Ege Tiyatrosu’nda bazı oyunlarda yer aldı. Ancak burada oynadığı en önemli yapım Turgut Özakman’ın “Duvarların Ötesi’nde isimli oyunu olmuştur.

Haberin Devamı

İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Anasanat Dalında Yüksek Linsans eğitimi aldıktan sonra Gençler isimli dizide oynamıştır. Ancak ilk profesyonel oyunculuk deneyimi Ali Atik ve Ayşe Atik ile birlikte bir çocuk oyununda olmuştur.

1991 yılında Blood Brothers (Kan Kardeşler) isimli bir müzikalde Zuhal Olcay, Haluk Bilginer, Celal Perk, Jülide Kural, Derya Alabora ve Ahmet Levendoğlu gibi usta oyuncular ile aynı projede yer aldı. 1993-1994 yılları arasında yine aynı tiyatroda “Derin Bir Soluk” isimli oyunda yer aldı. Bu oyun, Oktay Kaynarca’nın oynadığı son tiyatro oyunu olmuştur.

Tiyatro hayatını noktalayan oyuncu, oynadığı bu oyun ile Avni Dilligil “En iyi yardımcı erkek oyuncu ödülü” almıştır.

Haberin Devamı

Şimdilerde birçok kişinin büyük bir hayranlıkla izlediği ve tam 13 sezondur zirveden düşmeyen Kurtlar Vadisi dizisinin ilk sezonunda rol almıştır. Süleyman Çakır karakteri ile birçok kişinin gönüllerini fetheden usta oyuncu, başka bir karakterin kurşunu ile ölerek diziden ayrılmıştır.

Daha sonra 2008 yılında Adanalı dizisinde Adanalı Yavuz tiplemesi ile hayranlarının karşısına çıkmıştır. 2011 yılında ise Nuri isimli dizide Nuri karakterine can vermiştir.

2015 yılına geldiğinde ise şimdilerde izlenme rekoru kıran Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde bir mafya babasını canlandırmaktadır.

Oynadığı Dizi ve Filmler

1989 Gençler

1990 Aşk Filmlerini Unutulmaz Yönetmeni

1995 Bir Kadının Anatomisi

1995 Yengeç Sepeti

1999 Köstebek

2000 Yarın Geç Olmayacak

2001 Yeditepe İstanbul

2001 Deli Yürek: Bumerang Cehennemi

2001 Tek Celse

2002 Bayanlar Baylar

2002 Lahmacun ve Pizza

2003 Kurtlar Vadisi

2004 Aşkımızda ölüm var

2004 Avrupa Yakası

2004 Kalbin Zamanı

2004 Adı Aşk Olsun

2006 İlk Aşkım

2007 Geniş Zamanlar

2007 Beynelmilel

2007 Sıfır Dediğimde

2007 Kuzey Rüzgarı

2008 Alia

2008 Adanalı

2008 Hoşçakal Güzin

2008 Kardelen

2010 Yahşi Cazibe

2010 Seyyaş 3

2011 Nuri

2011 Sakarya Fırat

2011 Çanakkale Ruhu

2012 Ustura Kemal

2012 Nalet Oyun

2013 İnadına yaşamak

2014 Kardeş Payı

2014 Vay Arkadaş

2015 Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz

BAKMADAN GEÇME!