Deniz Baysal'a hayranlarından sürpriz!

Güncelleme Tarihi:

Deniz Baysala hayranlarından sürpriz
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 07, 2015 20:41

Ünlü oyuncu Deniz Baysal'ın minik yeğeni Dora bebek 1 yaşına bastı. Baysal'ın hayranları ‘#İyikiDoğdun DoraBebek’ hashtag'iyle oyuncunun yeğenini Twitter'da trend topic listesine taşıdı.

Haberin Devamı

Ünlü oyuncu Deniz Baysal’ın yeğeni Dora bebek 1 yaşına bastı. Baysal’ın bu mutlu gününü kaçırmayan sıkı takipçileri, Twitter’da ‘#İyikiDoğdun DoraBebek’ hashtagiyle ona sürpriz bir hazırladı. Hashtag’in açılmasından kısa bir süre sonra Baysal’ın hayranları binlerce tweet atarak Dora bebeği Twitter’da en çok konuşulanlar listesine taşıdı.

Deniz Baysala hayranlarından sürpriz

İşte Deniz Baysal hayranlarından ‘Dora bebek’ tweetleri:

DENİZ BAYSAL KİMDİR?

İlk olarak Bitmeyen Şarkı,Babalar ve Evlatlar gibi bazı dizilerde roller aldı.Aşk Ekmek Hayaller adlı dizide canlandırdığı "Karaca Yılmaz" rolü ile tanınmaya başladı.2014 yaz ayında başlayan Kaçak Gelinler adlı dizide canlandırdığı Kainat Gencer karakteri ile geniş bir hayran kitlesi kazandı.Show TV'de başlayan Beyaz yalan adlı dizide birbirine sadece yüz olarak benzeyen,karakterleri ve yaşamları tamamen farklı Alara Korel ve Melek Yılmaz adlı iki genç kızı canlandırmıştır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!