Sertab'dan Sonra O da Evlendi

Güncelleme Tarihi:

Sertabdan Sonra O da Evlendi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 28, 2015 09:24

Sertab Erener'in eski eşi Demir Demirkan, geçtiğimiz günlerde Paris'te evlendi. Ünlü müzisyenin evlendiği isim ise lise aşkı olan Seda İnce. Geçtiğimiz yaz Temmuz ayında Emre Kula ile evlenen Sertab Erener'in ardından Demir Demirkan da lise aşkıyla nikah masasına oturma kararı aldı.

Haberin Devamı

Müzik camiasının ünlü isimlerinden Demir Demirkan, yine ünlü bir müzisyen olan Sertab Erener ile 18 yıl süren ilişkisinin ardından lise aşkına döndü.

Uzun yıllar boyunca adlarından söz ettiren Demirkan - Erener çifti ilişkilerini ani bir şekilde sonlandırma kararı almışlardı. Geçtiğimiz yaz Temmuz ayında Emre Kula ile evlenen Sertab Erener'in ardından Demir Demirkan da lise aşkıyla nikah masasına oturma kararı aldı.

4,5 Aylık Hamile

Uzun zaman önce, lise yıllarında Demir Demirkan ile aşk yaşayan Seda İnce, birkaç gün önce muradına erdi. Paris'te dünya evine giren Demir Demirkan'ın yeni eşi Seda İnce'nin 4,5 aylık hamile olduğu öğrenildi.

Sertabdan Sonra O da Evlendi

Haberin Devamı

Demir Demirkan Kimdir?

12 Ağustos 1972 tarihinde Adana’da doğdu. Lise öğrenimini İzmir Özel Çamlaraltı Koleji’nde tamamlayan Demir Demirkan, yüksek öğrenimini Bilkent Üniversitesinde İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünde tamamladı. Üniversite yıllarında Pentagram gurubunda gitarist olarak yer aldı.

Pentagram gurubu ile birlikte ‘Trail Blazer’ albümünü tamamlayarak Los Angeles’a taşındı. 1992 yılında Musicians Institute’de eğitimine başladı. Los Angeles’da kaldığı yıllar boyunca bir çok ünlü isimle birlikte çalıştı, pop-jazz, afro, latin ve rock gibi bir çok müzik tarzından kayıtlarda bulundu.

1996 yılında İstanbul’a kesin dönüş yaparak müzik hayatına İstanbulda devam etti. Pentagram gurubu, Şebnem Ferah gibi ünlü isimlerle çalışan Demir Demirkan, 1997 tılında Sertab Erener’in ‘Sertab Gibi’ albümünün prodüksiyonunu gerçekleştirdi. Yapımcılık yönü ağı basan ünlü müzisyen Pentagram gurubundan ayrılarak yoluna yapımcı olarak devam etti.

Demir Demirkan 2002 Ekim ayından itibaren yayınlanmaya başlayan "5'i Bir Yerde" adlı TV Dizisinin başrolünde yer aldı.

2003 yılının Eurovision şarkı yarışmasında Türkiye'ye birincilik getiren "Every Way That I Can" adlı şarkının sözlerini yazdı ve şarkıyı besteledi. Bu birincilikle Demir Demirkan şöhretinin zirvesine ulaştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!