Demi’yi asla affetmem

Güncelleme Tarihi:

Demi’yi asla affetmem
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 20, 2005 01:34

Sevimli oyuncu Brittany Murphy, Hollywood’un kendisi gibi yetenekli oyuncularından Ashton Kutcher ile nişanlanmak üzereydi. Ama bir gün olgun yıldız Demi Moore araya girdi ve nişanlıları ayırdı. Brittany Murphy, bugün bile öfkesinin dinmediğini söylüyor.

Hem genç, hem güzel, hem de yetenekli... Hollywood’da Brittany Murphy’yi kime sorsanız, onu size bu sözlerle tarif edecektir. Bu tatlı gülüşlü güzel ve sevimli oyuncu, ‘Just Married’ filmindeki rol arkadaşı Ashton Kutcher ile flört ederken, dedikodu sütunlarının bir numaralı ismiydi.

Sevgililerin her an evlenebilecekleri yazılıyordu. Ama köprünün altından çok sular aktı ve iki sevgili ayrıldılar.

Murphy, OK dergisinin bir yazarıyla yakın zamanda yaptığı röportaj sırasında ilk kez yüreğine gömdüğü bir sırrı açıkladı ve şöyle anlattı: ‘Hollywood’da aşkların uzun süreli olmamasının önemli bir nedeni var: Eğer dikkatli davranmazsanız, sevgilinizi hemen başka bir hemcinsinize kaptırıyorsunuz. Ashton, sözüne güvenilir, romantik bir erkekti. İlişkimiz, evliliğe doğru gidiyordu. Fakat Demi Moore, onun aklını başından aldı.’

ASHTON’IN HAYATI KARARDI

Brittany Murphy, ‘Sin City’ dizisindeki başarılı oyunu sayesinde adını televizyon dünyasına da duyurdu.

Genç oyuncu, Ashton Kutcher’i artık düşünmek istemiyor. Zaten hayatında da başka bir erkek var. Ama sevgilisinin adını herkesten gizliyor.

Genç oyuncu şu sıralar Londra’da bir film çeviriyor. Çekimler üç dört ay sürecek. Bu nedenle kendine bir ev tutmuş. Şimdilik kamera karşısında değişik karakterleri canlandırmak onu yeterince eğlendiriyor.

Sarı saçlarını koyu kumrala boyatarak da, hayatında yeni bir dönemi başlattığını anlatmak istiyor. Acaba günün birinde, eski aşkı Ashton Kutcher’e döner mi?

Brittany Murphy bu soruya ‘Kesinlikle hayır. O macera yaşandı ve bitti’ diye cevap veriyor. ‘Aşk hayatım gayet iyi gidiyor. Halimden de şikayetçi değilim. Ama doğrusu, Demi Moore’u asla bağışlayamam. Oğlu yaşındaki genç bir oyuncunun hayatını kararttı’ diye de ekliyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!