Demet Şener Kutluay podyuma çıktı!

Güncelleme Tarihi:

Demet Şener Kutluay podyuma çıktı
Oluşturulma Tarihi: Mart 17, 2016 13:20

Ünlü modacı Raşit Bağzıbağlı, 2016 Sonbahar/Kış couture koleksiyonunun defilesini Zorlu Center MBFWI Alanı'nda gerçekleştirdi. Defileye baş manken olarak katılan Demet Şener Kutluay damgasını vurdu. Detaylar haberimizde…

Haberin Devamı

Ünlü Basketbolcu İbrahim Kutluay’ın eşi, Demet Şener Kutluay, başarılı modacı Raşit Bağzıbağlı’nın 2016 Sonbahar/Kış couture koleksiyonunun defilesinin baş mankeni oldu. Uzun zamandır podyuma çıkmayan Demet Şener Kutluay’ı eşi İbrahim Kutluay, en önde izledi.

Podyuma beyaz taşlı bir elbiseyle çıkan ve defilenin baş mankeni olan Demet Şener Kutluay’ı izlemeye gelenler arasında Deniz Akkaya, Dilan Deniz ve Başak Sayan gibi başarılı isimler de yerini aldı.

Demet Şener Kutluay podyuma çıktı

“Teröre Son” yazılı tişört ayakta alkışlandı!

Defilenin sonunda baş mankeni Demet Şener Kutluay ile podyuma çıkan Raşit Bağzıbağlı'nın giydiği “Teröre Son” yazılı tişört konuklar tarafından ayakta alkışlandı.

Haberin Devamı

Demet Kutluay ile el ele yürüyen Bağzıbağlı, zafer işareti yaparak defileyi noktaladı.

Demet Şener Kutluay podyuma çıktı

Demet Şener Kutluay Kimdir?

Mankenlik kariyerine oyunculuğu da ekleyen Demet Şener Kutluay, 11 Nisan 1977 tarihinde, Bursa’da dünyaya geldi.Nişantaşı Kız Lisesi’nden mezun olan Demet Şener Kutluay, 1995 yılında yapılan “Miss Turkey” güzellik yarışmasında 1.olmuştur.

Mankenlik kariyerini başarılı bir şekilde sürdüren Demet Şener Kutluay, “Kahpe Bizans”, “Asansör” ve “Hemşo” filmlerinde rol almıştır.

Daha sonra başarılı bir mankenlik kariyerine ara vererek 15 Temmuz 2005 tarihinde milli basketbolcu İbrahim Kutluay'la evlenmiştir. Bu evliliğinden 12 Haziran 2006 doğumlu İrem adında bir kız çocuğu ve 27 Mart 2009 doğumlu Ömer isimli oğlu bulunmaktadır.

BAKMADAN GEÇME!