Deliler bana hep çekici gelmiştir

Güncelleme Tarihi:

Deliler bana hep çekici gelmiştir
Oluşturulma Tarihi: Eylül 13, 2012 00:00

Adı Beste Kökdemir... Küçüklüğünden beri oyunculuk hayali kuranlardan... Ve bu hayali genç yaşta gerçekleştirmeyi başaran şanslı azınlıktan... Şu sıralar “Çıplak Gerçek” adlı diziyle izleyici karşısına çıkan 19 yaşındaki oyuncu, bugüne kadar aldığı yolu ve bundan sonrası için planlarını Tempo dergisine anlattı.

Haberin Devamı

Yaş: 19

 Yaşadığı yer: İstanbul. Ama aslen Sinoplu. İstanbul’a bir sene önce, kendi deyimiyle “okuma bahanesiyle, oyuncu olmak” için gelmiş. Amacına da ulaşmış. Şimdi ekranlarda boy gösteriyor. Hem de çok farklı bir rolle...

Rol aldığı dizi: Konsepti ve süresiyle televizyonda bir ilk olan “Çıplak Gerçek” dizisinin kayıp kızı Hazal olarak izleyici karşısında... Ama bu rolü alması rolay olmamış. İstanbul’a ilk geldiği günlerde, hemen hemen bütün ajanslara fotoğrafını göndermiş; pek çok deneme çekimine gitmiş. Sonunda Hazal ile tam istediği gibi bir role kavuşmuş. “Oyunculukta yeniyim. Çok fazla rolümün olmaması, yavaş yavaş geçiş yapmamı sağlıyor. Deneyim kazanıyorum” diyor.

19 YAŞINDA GÖZÜ HOLLYWOOD’DA

* İlk aşk: Oyunculuk onun ilk aşkı. Çok küçükken Sinop’taki evinde ayna karşısına geçip şarkı söyler, rol yaparmış. Bu nedenle çok genç olmasına rağmen bu zor serüvene atılmasına ailesi de destek veriyor: Bu işi yapmayı ne kadar istediğimi biliyor ve hayallerimi gerçekleştirmeme yardım ediyorlar. Daha iyi yerlere geleceğime inanıyorlar.”

* Öğrenim durumu: Bir sene devam ettiği Haliç Üniversitesi Moda Tasarım Bölümü’nü bırakmış, Bilgi Üniversitesi Sahne ve Gösteri Sanatları Bölümü’nde okumaya hazırlanıyor.

* Hayaller: Geleceğe ilişkin hayalleri büyük. Bir Hollywood filminde rol almayı istiyor. Bu yüzden elinden geldiğince seçici davranıp, derinlikli karakterleri canlandırmayı hedefliyor.

* Hayalindeki rol: En çok ne tür bir rol hayal ettiği sorulduğunda yanıt vermek için duraksamıyor: “Deliler bana her zaman çekici gelmiştir, onları hep merak etmişimdir. Bir deliyi oynamayı çok isterim.”   

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!