'Dava açıyorum'

Güncelleme Tarihi:

Dava açıyorum
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 26, 2010 15:12

Demet Akalın’ın eşi Önder Bekensir, erkek arkadaşıyla çekilen fotoğrafla ilgili konuştu.

Haberin Devamı

ÖNDER BEKENSİR BÖYLE GÖRÜNTÜLENMİŞTİ (FOTO-GALERİ) 

Demet Akalın’ın eşi Önder Bekensir, erkek arkadaşıyla çekilen fotoğrafla ilgili olarak “Bir bu b.k atılmamıştı. Ben o karede zodyak aniden hareket edince otomatikman devrildim ve saniyelik o görüntü ortaya çıktı” dedi


Popçu Demet Akalın’ın eşi Önder Bekensir, zodyakta arkadaşıyla birlikte gezintiye çıkarken çekilen fotoğrafa büyük tepki gösterdi. Bekensir Vatan’a şu açıklamaları yaptı:

* Bu fotoğraf mutlaka espri konusu yapılacaktır. Yapılan şey de pek hoş bir şey değil tabii. Resim zodyakta çekildi. Bir teknenin zodyağında ne kadar ’tabii bu resmi çekenler hayatında zodyağa bile binemedikleri için’zodyağın gaza bastığında ne kadar külfetli bir şey olduğunu bilemezler.

* 1 saniyelik bir kare o ama çok güzel yakalamışlar, tebrik ederim. Önder Bekensir’e bir bu b.k atılmamıştı, onu da attılar, sağolsunlar. Olsun ben kendimi biliyorum, benim çevrem beni biliyor. Gerek yok. Zodyağı gaza taktığınız zaman ben otomatikman devrildim, ondan sonra kalktım zaten gülerken de resmim var. Doğaldır, yaparlar. Basına boynumuz kıldan ince. Ülkemizde yargı çok ağır çok komik işliyor. Dava açmak için zengin olmanız gerekiyor. 5 milyar pul, 5 milyar avukat 10 dava açtığınızda 50-100 bin TL’den bahsediyoruz. Tazminat davası açacağım.

Haberin Devamı

* Resim hakkında yorum yapılabilir. Ama güya ben eşimsiz tatile gitmişim, uzatmışım tatili erkek arkadaşlarımla. Ben işime gücüme giden, bütün hayatımı eşine adamış bir adamım. Herkes de bunu biliyor. Beni Demet’siz, Demet’i bensiz gören şaşırır. Demet zaten orada teknede, ben yanına tekneye gidiyorum. Olayın içeriği farklı, yargı var ülkede, davalar var. Sabah avukatımı aradım, uçak biletlerini ve detaylarımı gönderdim. Kim kiminle ne zaman tatile gitmiş, hangi uçakla dönmüş, nerede kalmış.

* (’O fotoğrafta biseksüel iması mı yapılmış?’Sorusuna...) Evet yapılmış ama biraz arşivlerine dönüp bakarlarsa, Önder Bekensir’e de bu tabir kullanılıyorsa helal olsun diyorum. O zaman demek ki Tarkan’ın ya da başkalarının bu ülkeyi terk etmesi lazım. Benim kimlerle çıktığım ve beraber olduğum çok açık ve net ortada. Ben hayatımı gayet açık ve transparan bir şekilde yaşayan bir adamım.

Haberin Devamı

* (Biseksüel imasından rahatsız oldunuz mu?’sorusuna) Yok, benim rahatsız olacağım bir durum yok böyle bir durumu olan insanlar rahatsız olur. Bir anda çekmişler, adam da dostumuz, evli, çocuğu var. Ne kadar ayıp, o da avukata verdi. Hiç bir rahatsızlığım yok. Benim (öyle) biseksüel gibi bir durumum olmadığı için, durumu olan insanlar rahatsız olurlar. Benim sadece rahatsız olduğum konu eşimsiz tatil yaptığım konusu. Ben eşimsiz tatile gitmem. Demet de güldü ama insan kim olsa bozulur. Haysiyetle alakalı bir şey. Adli makamlara havale edildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!