Dargınlığın nedeni ortaya çıktı

Güncelleme Tarihi:

Dargınlığın nedeni ortaya çıktı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 20, 2009 11:28

Türk sinemasının köşetaşı filmlerinde birlikte oynayan Türkan Şoray ileKadir İnanır’ın iki yıldır evlilik polemiği yüzünden küs olduğu ortaya çıktı

Haberin Devamı

Türk sinemasının iki starı Kadir İnanır ile Türkan Şoray, geçen haftalarda vizyona giren “Türkler Çıldırmış Olmalı” filminin galasında karşılaşmış, ancak birbirlerini görmemezlikten gelmişlerdi.     
   
Milliyet'te yer alan habere göre; Türk sinemasının önemli filmlerinde birlikte oynayan iki starın iki yıldır evlilik polemiği nedeniyle konuşmadığı ortaya çıktı. İnanır iki yıl önce bir röportajında “İsteseydik Türkan Şoray’la evlenirdik” dedi. Bunun üzerine gazeteciler Şoray’a İnanır’ın demeciyle ilgili duygularını sordu. Şoray da“Evet, isteseydik evlenirdik” diye konuştu. Ancak bir süre sonra yine İnanır, bir röportajında “Şoray’la asla evlenmezdim” diye konuşunca Şoray, sinirlendi ve yakın çevresine “Kadir kırılmasın diye destek verdim. Onun yaptığına bak” diye dert yandı. Şoray’ın sözleri İnanır’ın kulağına gitti ve usta aktör çok öfkelendi.

Haberin Devamı

Geçen yıl TRT’nin yeni yayın dönemi tanıtımında Şoray ile karşılaşan İnanır, ünlü sanatçıya selam vermedi. İnanır, Şoray’ın yanında yer ayrılmasına rağmen, arka sıralarda oturdu.
 
Ardından iki yıldız ortak bir tanıdıklarının düğününde de karşılaştı ve yine selamlaşmadı. Ancak Şoray, iki yıllık bu küslüğe daha fazla dayanamadı  NTV’de sunmaya başladığı programa İnanır’ın çağrılmasını istedi.

Teklif gelmedi

İnanır ise Şoray’ın programından davet gelmediğini, gelse bile prensiplerinden dolayı katılamayacağını söyledi. İnanır, “Ben 10 yıldır hiçbir televizyon programına konuk olmuyorum. Bunun kişilerle bir alakası yok” dedi.     

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!