Dans Eder misin Kanal D’de başlıyor

Güncelleme Tarihi:

Dans Eder misin Kanal D’de başlıyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 31, 2005 00:00

Dünyanın birçok ülkesinde yayınlanan ve izlenme rekorları kıran yeni yarışma programı ‘Dans Eder misin’ kasım ayında Kanal D ekranlarında izlencek. Kanal D’de, kasım ayından itibaren yeni bir yarışma programı başlıyor. Dans konusunda yetenekli olduğunu düşünen, yeteneğini geliştirmek için fırsat bulamayan ya da bugüne kadar bu işi amatörce yapanların katılabileceği yarışmanın jüri üyeleri arasında ünlü balet Tan Sağtürk ile oryantal Asena gibi ünlü isimler de olacak.

Yarışmada 8 erkek, 8 kadın, toplam 16 finalist, dans konusundaki hünerlerini sergileyecek. Her hafta bir kişinin eleneceği yarışmada halkın oyları da etkili olacak.

DİSKODAN VALSE

Yarışmacıların oryantalden diskoya, valsten tango ve rap’e kadar tüm dans dallarında yeteneklerini gözler önüne sereceği ‘Dans Eder misin’ cumartesi günleri canlı olarak Kanal D’de yayınlanacak. Yarışmaya, Joaquin Cortes gibi dünyaca ünlü dansçıların da konuk jüri olarak katılacakları açıklandı. Kanal D yetkilileri, bu yarışmayla şov dünyasına yeni yetenekler kazandırmayı amaçladıklarını söyledi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!