Daha dişi ve güzel

Güncelleme Tarihi:

Daha dişi ve güzel
Oluşturulma Tarihi: Eylül 19, 1997 00:00

Haberin Devamı

Türk hazır giyim ve modasının dev ismi Vakko, 1997/98 sonbahar-kış modasının ana temalarını açıkladı. Önümüzdeki mevsim, kadın ve erkek, ‘‘zarafet’’ ortak paydasında buluşuyorlar.

KADIN

Vakko'nun 1997/98 kadını, her zamanki gibi güçlü ve kendine güvenli, ama eskisine oranla daha dişi bir görünümde. Bele oturan geniş omuzlu ceketler ve derin yırtmaçlı miniler, çizgili takımlar ve yüksek topuklu, sivri burunlu, renkli ayakkabılar öne çıkıyor. Bol pantolonlu tayyörler ve ‘‘V’’ dekolteler, göze batan çizgiler arasında... Koleksiyonun kumaşlarında şarap, hardal, turuncu, ocean gibi çarpıcı renklerin yanı sıra gri, siyah, kahve, bordo, lacivert de görülüyor.

ERKEK

Vakko, bu yıl erkekleri 1960'ların, 70'lerin dünyasına götürüyor. Renklerde koyu gri, devetüyü, koyu kahve ve koyu maviler hakim... Kumaşlarda değişik iplik türlerinin karışımından elde edilen tuşe, belirgin çizgiler ve janjanlar önplanda... takım elbiselerde ceketler, bele yakın kruvaze ve 3 düğmeli. Gömlek yakaları yumuşak ve uzun... Kravat ve gömleklerde koyu renkler ağırlıkta. Ayakkabılarda geniş burun ve iri toka göze çarpıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!