Dada'nın bu haftaki konukları kimler?

Güncelleme Tarihi:

Dadanın bu haftaki konukları kimler
Oluşturulma Tarihi: Şubat 06, 2016 19:47

Ünlü şovmen Okan Bayülgen'in sunuculuğundaki eğlence ve talk şov programı Dada'nın 6 Şubat 2016 Cumartesi konukları belli oldu. Star TV'de ekrana gelecek olan Dada yeni bölüm konukları ve detaylar haberimizde...

Haberin Devamı

Her Cumartesi gecesi ekrana gelen ve seyircilerin en sevdikleri eğlence programları arasında olan Dada, bu gece yine birbirinden renkli konuklarıyla ve eğlenceli bölümleriyle bizleri hem güldürecek hem de eğlendirecek.

Eğlencenin kralı, Okan Bayülgen’in sunduğu Dada’da birbirinden renkli konuklar izleyenlere eğlenceli saatler yaşatacak.

Dada'nın bu haftaki konukları şöyle;

'Fanatik' albümü ile güzel şarkıcı Gamze, düet şarkılarıyla Nez ve 7edi, on parmağında on marifet Ceyhun Yılmaz, Paramparça'nın başarılı oyuncusu Tolga Tekin, canlı performanslarıyla Fatma Turgut ve You May Kiss The Bride grubu, İşte Benim Stilim yarışmacısı, müzisyen Nil Karataş.

Ayrıca bu hafta vizyona giren ''Kötü Kedi Şerafettin'' filminin yaratıcıları Mehmet Kurtuluş ve Erdil Yaşaroğlu, ''Sahne Tozu Tiyatrosu'' ndan Haldun Dormen, Göksel Kortay, Çağlar İşgören, Öznur Öztürk ve Çağrı Turnalı.

Haberin Devamı

 “Medya Arkası”, “Malumatfuruş”, “Geçmişini Silemezsin”, gibi eğlenceli bölümleriyle stüdyoda ve ekranları başındakilere neşeli kahkahalar attıran Dada’da sürprizler bitmiyor.

Okan Bayülgen'in sunuculuğundaki Dada, 6 Şubat'ı 7 Şubat'a bağlayan gece saat 01:00'da!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!