Cumartesi ateşi sönmeden

Güncelleme Tarihi:

Cumartesi ateşi sönmeden
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 31, 2008 00:00

Al Jamal’de 1001 Gece Masalları’nın kahramanı ol

Maçka’da Açıkhava Tiyatrosu’nun yanındaki yeni adresine taşınan Al Jamal, bu yaz dekorasyonu ve eğlencesi ile 1001 Gece Masalları’nı terasında yaşatmaya devam ediyor. İstanbul Boğazı’nın muhteşem manzarasını seyrederken kendinizi Marakeş veya Beyrut’ta bir sarayda hissedeceksiniz. Al Jamal Teras, Ortadoğu’nun mistik ortamını yaşatıyor konuklarına. Gece boyunca Türkçe, Arapça, İngilizce ve Fransızca şarkıların Arap ezgilerinden esinlenen nağmeleri masala eşlik ediyor. Dansözlerin şovu geceyi tamamlıyor. Tel: (212) 231 03 56

Rakı erbaplarıyla buluş

Türkiye’nin en büyük rakı portalı Buyukkeyif.com üyeleri bu akşam Keyif Style teknesinde buluşuyor. Yaklaşık 19 bin üyesi bulunan site, rakı keyfini paylaşmak isteyenleri bu kez de deniz üstünde bir araya getiriyor. Tekne Kabataş’tan hareket edecek. Rakı Erbabı Yarışması’nda "rakı erbabı" olanların ödülleri verilecek, ünlü rakı üstadı Vefa Zat’ın yeni kitabı "Biz Rakı İçeriz"in tanıtımı yapılacak.

Tiyatro festivalinin son günlerini kaçırma

Serap Erincin’in yazıp yönettiği Atrocity Bulvarı isimli oyun, İstanbul Uluslararası Tiyatro Festivali kapsamında bugün ve yarın Fransız Kültür Merkezi’nde sahnelenecek. Sanatçının hayatından izler taşıyan ve izleyeni geçmişle bugün arasında, farklı mekanlar ve topluluklarda gezintiye çıkartmayı amaçlayan oyun; tiyatro, dans, öykü anlatımı ve görsel sanatlar öğelerini harmanlıyor.

DJ Tarkan’ın doğum gününü kutla

Memleketin başarılı DJ’lerinden Tarkan, doğum gününü bu gece Ankara’da, sevenleriyle birlikte kutluyor. Saklıkent’te gerçekleştirilecek partinin açılışını FG’nin en yetenekli DJ’lerinden Hassan yapacak.

Yaza Ghetto’da merhaba de

Beyoğlu Balıkpazarı’ndaki Ghetto, sezonu bu gece Yaza Merhaba partisiyle kapatıyor. 22.30’da başlayacak gecede cazcı Aydın Esen ve eşi Randy Esen’in, genç caz ustalarıyla gerçekleştireceği funk ve soul konserini dinleyebilirsiniz. Ardından, bu sezonun en gözde genç projelerinden Friendly Fire sahne alacak. Bjork’ten Janis Joplin’e, Jamiroquai’dan Anima’ya birçok grubun hepimizin aşina olduğu parçalarının acid jazz ve soulful yorumlarını dinletecekler. Friendly Fire’in ardından gece, Jamaican ve African Reggae’ye getirdikleri yorumlarla adını duyuran Sattas’ın reggae ve dub müziği ile devam edecek. Bilet fiyatı 17 YTL.

Aynı gece hem Placebo hem The Smiths dinle

Beyoğlu Studio Live’ın tribute şovları devam ediyor. Bu gece Placebo şarkıları söyleyen Effetto Placebo ile The Smiths’in kopyası The Smyths’i dinleyebilirsiniz. Gece, 22.00’de DJ Fırat’ın setiyle başlayacak. İtalya Treviso çıkışlı Effetto Placebo, Placebo’nun onayladığı tek tribute ekibi. Bilet fiyatı 30 YTL.

Küresel ısınmaya ve savaşa karşı festivale katıl

Red&Black Rockfest 2008, dün Eskişehir Muttalip Çayırı’nda başladı, bugün ve yarın da devam ediyor. Festival, Eskişehir’in kültür, sanat ve eğlence hayatına yeni bir değer ve canlılık katarken, bir yandan da Anadolu’da gerçekleşen en büyük müzik festivali olmaya aday. Etkinliğe katılan tüm sanatçılar, müzikseverler, destek veren kurum ve kuruluşlar tek bir ağızdan seslenecek: Küresel ısınmaya ve savaşa karşıyız. Tek günlük bilet fiyatı 15 YTL. Bugün DJ Hicri Bozdağ, Jetone, Gece, Aydilge, Dört x Dört, Black Tooth ve Pentagram sahneye çıkacak.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!