Cumartesi ateşi sönmeden

Güncelleme Tarihi:

Cumartesi ateşi sönmeden
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 28, 2007 00:00

Clubsaatin olsun

Swatch’un yeni saatinin adı Club, teması evrensel düşünce. Saatin üzerindeki beş farklı renkteki çizgi, beş kıtanın bir araya gelmesini temsil ediyor. Yine üzerinde bulunan ve her gün değişen 7 sembol de 7 değeri simgelemekte: Yaratıcılık, provokasyon, özgürlük, eğlence, toplum, teknoloji ve dünya. Swatch Club Saati, dünya şeklindeki şişirilebilen şeffaf topu ve özel paketi ile birlikte satılıyor. Fiyatı 142 YTL.

Bodrum’da partile

Exclusive Summer Loungin’ by Lounge 102 geceleri devam ediyor. Bu akşam High Vision ile eğlenebilirsiniz. Kempinski Hotel Barbaros Bay Bodrum’da bulunan Etiler Şamdan’da house, lounge ve Latin müzikleri ile renklenecek bir parti olacak.

Onur Özer’le dans et

İstanbul dans müziği sahnesinin ilk minimal house DJ’lerinden biri olarak ismini duyuran ve geçtiğimiz 2 yıl içinde yayınladığı 4 EP ve bir miks CD’si dünya çapında başarı kazanan Onur Özer, bu gece Beyoğlu Balans Tonique’te. Elektro, minimal house ve tech-house öğelerini kendine has stili ile harmanlayan Onur Özer, yüksek enerjili setleriyle şu anda Ibiza Cocoon, Berlin Watergate ve Paris Rex gibi önemli Avrupa kulüplerinin gözdesi. Gecede Onur Özer’den önce Tolga Duyan pikapların başında olacak. Eğlence 22.00’de başlıyor. Biletler 20 YTL.

Özel üretim birayla serinle

İstanbul Nişantaşı’ndaki Atiye Sokak’ta tanıştığımız Taps, Asmalımescit’te yeni bir restoran açtı. Özel üretim buz gibi biraları, dünya mutfağından zengin yemek mönüsü var. Tünel’deki tarihi Geçit Han’ın arka çıkışındaki tarihi binada açılan mekanda, Asmalı Mescit, Red Ale, Kölsch, Strong Ale şişe biraları ve dört farklı fıçı bira içebilirsiniz. Ayrıca her akşam DJ müziği var.

Parıltınla dikkat çek

Kozmetik markası Trucco’nun rujları ve farları, parıltısıyla dikkat çekmek isteyenler için. Göz çevresinde renk oyunları yaratan Holografik Renk Koleksiyonu ve dudaklara daha fazla pırıltı katan Lip Gloss serisinden yararlanabilirsiniz. Beyaz gibi görünen 5 parlak pudra taşı ile gözlerde harikalar yaratmak mümkün. Sürünce mavi, kırmızı, mor ve yeşil renklere dönüşüyorlar.

Kenan Doğulu’yu dinle

BKM Konserleri, bu akşam Bodrum’da Kenan Doğulu ile devam ediyor. Antik Tiyatro’daki konser 21.00’de başlayacak. Bilet fiyatları 56-76 YTL arasında değişiyor.

Pentagram’ın 20. yaşını kutla

Rock müzik grubu Pentagram, bu akşam Turkcell Kuruçeşme Arena’da 20. Yıl konserlerinin finalini yapıyor. Konserde Çilekeş, Nitro, Sant ’N’ Sinners, Disenchant gibi gruplar, Ogün Sanlısoy, Kerem Özyegen (Mor ve Ötesi), Neyzen İlhan Barutçu ve pekçok başka sürpriz konuk da Pentagram’la aynı sahneyi paylaşacak. Biletler Biletix ve BKM gişelerinde.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!