Cumartesi ateşi sönmeden

Güncelleme Tarihi:

Cumartesi ateşi sönmeden
Oluşturulma Tarihi: Mart 17, 2007 00:00

Sinema biletini bir telefonla al

Cevahir Alışveriş Merkezi içinde bulunan Megaplex Sinemaları, (212) 380 15 15’i arayıp kredi kartı bilgilerini veren müşterileri için anında bilet kesimi uygulamasını başlattı. Böylece izleyici film saatine ancak yetişiyor olsa bile bilet alma işlemiyle uğraşmadan doğrudan filme girebiliyor.

Brezilyalı Kızlar’la dans et

Sadece müzikleriyle değil sahne performanslarıyla da ilgi çeken Brazilian Girls, Beyoğlu’ndaki Ghetto Nublu partilerinde sahneye çıkacak. Underground müzik ile popüler müzik arasındaki ince çizginin tam üzerinde duran Brazilian Girls’ü bu gece dinleyebilirsiniz. Caz vokalisti olarak müzik kariyerine başlayan Sabina Sciubba beş farklı dilde söylediği şarkılarıyla izleyenlerini işitsel bir Avrupa turuna çıkıyor. Didi Gutman, Jesse Murphy ve Aaron Johnston gibi usta müzisyenler de, müziğin 2007 yılı itibarıyla hangi aşamaya geldiğine reggae, electronica, jazz ve bossa nova etkisi altında cevap veriyor.

Saçın mükemmelşekline kavuşsun

Sebastian Professional, saçının nasıl göründüğüne önem verenler için Evokativ Decadent C-Gel’i öneriyor. Kokusu, dokusu ve performansı ile vazgeçmesi zor bir şekillendirici. İçeriğindeki C vitamini ile saçı koruyor, rahatlatıyor ve saça doğal bir hareket kazandırıyor. Sağladığı yumuşak doku saça dokunma isteğini harekete geçiriyor. Üstelik İspanya’da en iyi şekillendirici ödülünü kazanmış.

Yemeğini paketle yanında götür

Noodle severlerin Levent Kanyon’daki adresi Wagamama, gel-al servisine başladı. Yemeğinizi restoranda yiyecek kadar zamanınız yoksa, ya da gideceğiniz yere noodle götürmek istiyorsanız (212) 353 04 74 numaralı telefonu arıyorsunuz. Yemeğiniz siparişiniz üzerine taze taze pişiriliyor ve en kısa sürede paketlenerek restoranda size teslim ediliyor.

Mercan Dede’yi İzmir’de dinle

Son albümü Nefes ile World Müzik Chart Europe’ta uzun süre bir numarada kalan Mercan Dede, bu kez DJ Arkın Allen Tribal Trio olarak İzmir Club Ooze’de. Doğunun müzikal pratikleriyle modern dünyanın elektronik seslerini buluşturan ve bünyesinde akustik enstrümanlara da yer veren pojeye, Mercan Dede ney ile farklı bir boyut kazandırıyor. 21.00’den itibaren dinleyebilirsiniz.Giriş 23 YTL.

Yüksek Sadakat konserine git

Yüksek Sadakat, bu akşam İstanbul Ataşehir’deki Chicago Bulls’ta konser verecek. Grubun albüm parçalarının yanı sıra, hazırladıkları Türkçe ve yabancı cover parçaları da dinleyebilirsiniz. Konser 23.30’da başlıyor.

Latin dansları tanıtım dersine katıl

Beyoğlu İstiklal Caddesi’nde bulunan İstanbul Performans, bugün 16.00-17.30 arasında, ücretsiz Latin dansları tanıtım dersi düzenliyor. Salsa, Merengue ve Bachata’nın tanıtılacağı derse katılmak isteyenler 532 724 46 07 numaralı telefonu arayabilir. www.istanbulperformans.com

Sokak modasını yakala

Güney California’lı sokak markası VonDutch, tüm dünyada Madonna, Paris Hilton, Dennis Roddman gibi ünlülerin tercihi olarak biliniyor. Koleksiyonunda 25 kadın ve 20 erkek ayakkabı modeli bulabiliyorsunuz. Ayakkabıların Türkiye’deki fiyatları 109.90-199.90 YTL arasında. Hepsi enerjik, cıvıl cıvıl, estetik ve ışıltılı modeller.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!